Pri triglavu sem že skoraj 10 let z avtomobili, z vsem ostalim pa še več. Enako velja za preostanek familije (še en avto in hiša, prej pa je bil še en avto + odgovornost za firmo). Ker so me letos z eno potezo razočarali na celi črti (v bistvu s pomanjkanjem razumevanja za rešitev situacije), sem se odločil, da zavarovanja prenesem na drugo zavarovalnico. Za avtomobile je ena registracija julija, ena avgusta, za hišo ne vem točno. Glede tega, ali bi predčasno prekinil zavarovanje pri triglavu še nisem 100%, ampak recimo da je to realna možnost.
Nekaj sem brskal po spletu za izračune, potem pa sem se spomnil da je tukaj nekaj agentov, zato rade volje dam možnost najprej alterjevcem.
Se pravi, dva avta in hiša. Podrobnosti preko zs oz. mejla, še najraje pa na kavi. Sem blizu Postojne, če je kdo od tam.
lp
Nekaj sem brskal po spletu za izračune, potem pa sem se spomnil da je tukaj nekaj agentov, zato rade volje dam možnost najprej alterjevcem.
Se pravi, dva avta in hiša. Podrobnosti preko zs oz. mejla, še najraje pa na kavi. Sem blizu Postojne, če je kdo od tam.
lp