Kot sem že zgoraj navedel sem zamenjal ta dva radia. radio mfd2 dvd ima zadaj kjer sta priključena tunerja, to sta tista dva priključka spodaj ki sta skupaj oba enaka skoraj. vendar mi en priključek ne paše skupaj tako kot je pri prejšnjem radiu. ko prižgem navigacijo pa dam eno destinacijo mi piše da TMC ni priklopljen, neki takega, je možno da je en priključek za TMC informacije?? Sedaj imam priključenega samo za radijske postaje.
Pa tudi ko sem tiščal gumb factory setings kjer imaš pol notri test mi na enem tunerju piše normalno frekvenco, na drugem pa frekvenco išče, samo kroži.
Je možno da je to TMC?
Obstaja kakšen konektor ki bi zamenjal priključek, ne vem kje na radiu ali na kablu. ali se sploh splača glede na to da TMC za to navigacijo ni v Sloveniji podprt.
Pa tudi ko sem tiščal gumb factory setings kjer imaš pol notri test mi na enem tunerju piše normalno frekvenco, na drugem pa frekvenco išče, samo kroži.
Je možno da je to TMC?
Obstaja kakšen konektor ki bi zamenjal priključek, ne vem kje na radiu ali na kablu. ali se sploh splača glede na to da TMC za to navigacijo ni v Sloveniji podprt.