zamenjava MFD2 cd verzija z MFD2 dvd verzija

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Kot sem že zgoraj navedel sem zamenjal ta dva radia. radio mfd2 dvd ima zadaj kjer sta priključena tunerja, to sta tista dva priključka spodaj ki sta skupaj oba enaka skoraj. vendar mi en priključek ne paše skupaj tako kot je pri prejšnjem radiu. ko prižgem navigacijo pa dam eno destinacijo mi piše da TMC ni priklopljen, neki takega, je možno da je en priključek za TMC informacije?? Sedaj imam priključenega samo za radijske postaje.

Pa tudi ko sem tiščal gumb factory setings kjer imaš pol notri test mi na enem tunerju piše normalno frekvenco, na drugem pa frekvenco išče, samo kroži.

Je možno da je to TMC?
Obstaja kakšen konektor ki bi zamenjal priključek, ne vem kje na radiu ali na kablu. ali se sploh splača glede na to da TMC za to navigacijo ni v Sloveniji podprt.
1102310-_49aaaa0b7b1a1.jpg

Priponke

• 1102310-_49aaaa0b7b1a1.jpg
    1102310-_49aaaa0b7b1a1.jpg
    12,1 KB · Ogledi: 308

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Jest mam v Audiju RNS-E navigacijo in imam iste priključke. Priklopljeno imam samo anteno in nič drugega in mi TMC dela. Sicer ne za SLO, dobivam pa TMC iz avstrije!

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
a dela ti? pa si pogledal tudi pod nastavitve oz pod test imam jaz pa mi piše tuner 1 določena frekvenca, tuner 2 se pa samo vrti. kaj pa pri tebi? do tega pa pridem jaz tako da tiščim gumb factory reset 5 sekund. kje ti pa lovi iz avstrije? blizu meje?

Nazadnje urejeno:

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Ja dobivam prometne informacije iz avstriskega radia. Lovi mi pa po LJ sigurno, drugje pa nism preveč gledu! Za test bom pa pogledu pa ti sporočim!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.447
425
83
Žal ne vem, sem pa ravno včeraj našel nove zemljevide (Travelpilot v7 2010), zadnji firmware in hack za odstranitev zaščite. Verjetno isto kot prodajajo tudi na Bolhi za 50€. Imaš to mogoče nameščeno v svojem avtu? Izkušnje?

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
imam vse to že nameščeno in mi deluje vrhunsko. je slovenija kr dobro pokrita. edino hišne številke niso tako pokrite, tako da v tisto vas te pa sigurno pripelje. če te zanima jst tudi prodajam vse skupaj za 30€.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.447
425
83
Aha, potem tebi v zelje skačem?
wink-1.gif

Ni zame, niti nimam tega sistema, samo uslugo sem delal in pobrskal, če je zadevo možno kje downloadat in jo našel v gusarskem zalivu. Pridejo pa trije .iso fajli: FW v.30 CD, crack za FW CD in Teleatlas DVD z zemljevidi. Je to to?

Maš kak nasvet glede instalacije, CD/DVD medija...? Razen tega, da zapečeš s čimnižjo brzino.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
vse zapečeš z najnižjo hitrostjo, pa mora biti DVD DL za zemljevide. software moraš imeti zadnjo verzijo, nato vstaviš cd za patch, kjer samo neki nasname par sekund, pol pa normalno lahko uporabljaš DVD.

zadnja verzija software pa je v30.

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
bom kr tuki še vprašal. mi lahko kdo pove kakšna je razlika med mfd2 EU verzijo in USA verzijo? pri enmu radiu deluje navigacijski DVD europe v7, pri drugem pa recimor ko pogledam pod system setings---pa tiščim gumb factory reset 5 sekund se odpre meni kjer pogledaš zadnjo verzijo software...pa pri enmu piše Platform pa NAvi...pri tistemu ku pa ne deluje DVD pa tega nikjer ne piše. kaj bi bil lahko vzrok?