Zalit podvoz za Leclercom *DELETED*

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
očitno vsa vozila predelana v amfibije
confused-1.gif

to v Hočah pa se tudi vsako leto ponavlja. mogoče pa mora tako biti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa tam na Gorkega, folk kr skozi vozi... Očitno mislijo, da je najhuje kar se lahko zgodi, da bodo tepihi malo mokri, ko imajo pa totalko pa so sigurno vsi zaprepadeni :

Glede podvoza za leklerkom pa je članek iz 2009, zdaj smo krepko v 2011, pa ni tam še nič novega (no sej tudi sežigalnica zraven je tudi še vedno neobstoječa...).

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
ta podvoz za leclercom je že star ko zemlja. bolj mi je zanimiv tisti v hočak, ki je nov pa ga vsako leto zalije
tisti članek je res star ampak spremenilo se ni nič

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
treba ti je pač še napisat kazen za neupoštevanje prometne signalizacije

Tebi pa kazen za neumestne pripombe in to tako, da bi bil za vedno tiho. Če bi bila kaka signalizacija bi se mogoče strinjal...

zgoraj ti je celo en uporabnik sliko iz obeh strani prilepil...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Citat:
Kot pravim, nesposobnost MOM...

Ne vem, kdo je za to dal uporabno dovoljenje...
stupid-1.gif

In kaj si (ste) dokazali s tem da si(ste) rinili v pregloboko vodo, kljub opozorilom z prometnimi znaki?

MOM se je zaščitila s prometnimi znaki. Mogoče pa vam bo uspelo, da bodo uredili podvoze v MB. Ampak jaz osebno za to nebi žrtvoval svojega avta.

Za uporabno dovoljenje pa je isto kot, da sprašuješ, kdo je dal uporabno dovoljenje polovici Ljubljane, ker je očitno zgrajena na poplavnem območju Ljubljanice.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
treba ti je pač še napisat kazen za neupoštevanje prometne signalizacije

Tebi pa kazen za neumestne pripombe in to tako, da bi bil za vedno tiho. Če bi bila kaka signalizacija bi se mogoče strinjal...

zgoraj ti je celo en uporabnik sliko iz obeh strani prilepil...

Kar izkoristi in kokodakaj... Hvala za neuporabne poste. Glej ti prometne znake v hudem nalivu in posebnih razmerah. če imaš čas... VIdim, da si veliko upaš.

kolkr js vem, prometni znaki veljajo tud če dežuje

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
MAvto ni več vžgal in je bilo potrebno poklicati avtovleko, za kar je bilo potrebno plačati kar 50 EUR za samo 4 km vožnje !
jezen.gif

jaz sem lani od Leibnitza do SLO meje za avtovleko dal 350 EUR
shocked-1.gif

Dobro, da je bil službeni Kangoo, drugače bi me kap...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
valjda, sami Kanglerjevi zagovorniki smo tu
hysterical-1.gif

to, da sem v Mariboru vsega skup 5x na leto pa nima veze
hysterical-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Ali že veš kaj je z avtom?

Ti napišem na PM. Tu ne bom več razpravlal. Pol folka v tej temi je zgleda plačancev s strani Kanglerja in MOM.
Naj se folk spravi v red al pa naj moderator zaklene temo.
bonk.gif

Folk naj se spravi v red?!

Pa ti nisi gladek - z igraco od avtomobila nekdo zapelje v mlako, za katero ne ve kako je globoka - in potem naj se "folk" spravi v red? Potem je pa se "Kangler" kriv? Maribor? Da ne kar Pahor, Jansa ali domobranci, to je bolj verjetno.

Ne se hecat no, kako so lahko vsi krivi, samo voznik ne... Se ti ne prizge lucka v glavi "tole pa ni normalno, a sem ziher, da vem v kaj se spuscam"?
Samo se Synthmana se manjka, ki bi nam razlozil, da je to v resnici se en nacin kako policisti nabirajo kazni, ker bi te lahko kaznovali, da voznje nisi prilagodil razmeram na cestiscu (pa se prav bi imeli...)

Ajoj ajoj, samo da je nekdo drug kriv, in da ni treba prevzeti odgovornosti. Svasta majka rodi. A "Odskodnina d.o.o." si ze poklical?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Joj, se mi ze hlace tresejo.
smile-1.gif
A se zmeniva tako kot Softi in 8888, na stacjonu ob 12.00? Aja, ne, ti si to teoreticno mislil, v bistvu je Kangler kriv!
Mislim, s katerega drevesa si pa padel, da se bomo kar tepli? Aufbiks, po dolenjsko - ko zmanjka argumentov, navali in udari? :D

No, sicer pa si v temi dokazal koliko znas gobec otresati in ostale za svoje zajebe kriviti. Nic hudega, je se dosti takih, da se ne pocutite osamljenih in lazje vpijete cez vse ostale. A clan sindikata si ze? Baje vas se rabijo.
Aja, pa priporoci vozniku, da vrne voznisko na upravno enoto. Pa tudi vsem sopotnikom, ker ocitno nihce nima dovolj pameti, da bi ustavil neumnost preden se je zgodila.

No, saj mogoce bo pa zajeten racun dovolj dobra sola, da je bolje vedeti v kaj se spuscas.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Joj, se mi ze hlace tresejo.
smile-1.gif
A se zmeniva tako kot Softi in 8888, na stacjonu ob 12.00? Aja, ne, ti si to teoreticno mislil, v bistvu je Kangler kriv!

No, sicer pa si v temi dokazal koliko znas gobec otresati in ostale za svoje zajebe kriviti. Nic hudega, je se dosti takih, da se ne pocutite osamljenih in lazje vpijete cez vse ostale. A clan sindikata si ze? Baje vas se rabijo.

Z gamadjo kot si ti se ne ukvarjam...
smile-1.gif

Res je, ker nas ne razumes
smile-1.gif
.

Glede na napisano potrebuje tvoj pod-tip cloveka se priblizno pol miljona let evolucije, da se jim bo vzgal samoohranitveni nagon, in potreba po tem, da vedo kaj delajo.
cheer.gif

Tko, zdaj grem pa na pir.

EDIT: Ti pa postov ne bos nehal editirat znotraj omejitve, kjer se se ne vidi da si ga, da bolj "inteligentno" izpades, kajne?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: