Žale

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
http://grobovi.zale.si/

Če si z nekom zmenjen
bonk.gif
in ga ni, ga, poleg bolnic lahko iščeš tudi tako.

Morbidno? Kaj pa vem.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
dobr da vem kam se moram obrnt, k jaz dostkrat sama sebe išem...hvala za nasvet...matr kwa vse ne zveš tle gor

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
spet on............Mejduš zajc, kdo je bil na pjači pa kdo ne...ti si se usral....
hysterical-1.gif
a ti upaš?

majč

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sej...je praktično, ampak. Pomoje bi to bolj prav prišlo starim mamam, recimo moja vsak dan posluša osmrtnice, tko bi lahko pa še vsakega posebej šla "obiskat" brez da bi prehodila celo pokopališče. Samo ni ravno iz internetnih generacij, tak da brezveze
rolleyes-1.gif

Bi bilo pa fino, če bi imeli na vhodu postavljenih par terminalov, pač prideš na pokopališče, pa ne veš točno kam iti...
17758-icon_confused.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
če že imamo vse vrste spletnih zemljevidov in GPS navigacij, ne vem zakaj ne bi mogli preko neta pogledat kje je pokopan svojc-na njegvoem pogrebu pa nismo bili ali pa že pozabili kje je grob.
Sem bil v mladih letih kar nekajkrat na žalah pa se mi nekajkrat zgodilo da sem lutal ko sem šel v avto po kaj in ko sem se vračal enostavno nisem vedel kam (pomoč pri kamnoseku)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Sem pravkar preveril. Mene ni v evidenci. Sem tako vesel, da sem si kar eno pivo odprl.
nahrung002.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:Sem bil v mladih letih kar nekajkrat na žalah pa se mi nekajkrat zgodilo da sem lutal ko sem šel v avto po kaj in ko sem se vračal enostavno nisem vedel kam (pomoč pri kamnoseku)

Ja sej zastopm, za take zgublence je res navigacijski sistem dobrodošel...če pa ne veš kam greš, se pa tud zgubit ne moreš pa spotoma še kaj novega vidiš, recimo da je to alternativa. Vse, ki obiskujejo grobove svojcev, pa ne vedo kje je grob pa pomilujem, no kaj naj druzga rečem -žlahta strgana plahta.

majč

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
no ne vem, men se to ne zdi nic takega dejansko...v tej dobi ko mas res ze vse na internetu, je blo kej takega za pricakovat...je pa res, da zgubi neko "romantiko" al kko bi rekla...dobis feeling da ni nic vec sveto in da se mrtvi nimajo miru vec...kakorkoli, je pa prakticno po eni strani.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Za vse stare mame, ki kdaj zgrešijo kakšno osmrtnico predlagam uvedbo storitve SMS osmrtnic, kjer na seznam dodaš ljudi, ki jih poznaš in v primeru njihovega preminutja dobiš reminder z informacijami kdaj bo pogreb, GPS koordinatami bodočega groba in še ostalo ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
začni tržit idejo,
sicer pa se baje pogrebi že preko neta "dogajajo" v lj baje še ne?!
ČM: ni problem v strgani plahti, problem je v tem da je med nekaj 10.000 grobovi težko najdeš željenega
tudi če ti povem sektor, vrtso in grob dvomim da ga boš našla brez iskanja. še ljudje ki (so) delajo na žalah ne najdejo takoj. me prav zanima zakaj ljudje uporabljsjo navigacijo po lj- slo - evropi? saj lahko mal lutajo, bodo še kaj dodatno našli...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Lej če si smotan (ne ti, pač un k je) se boš zgubu, če imaš pa občutek za orientacijo ma ni šans da zalutaš, ni šans.
ne-ne-1.gif

Na Žalah nimam nobenga, tko da tja ne hodim, zdej pa ti men povej a so ti sektorji, vrste itd. tudi dejansko označeni ne vem s tablico, napisom al tko kot naprimer ulice v LJ? Če DA, potem najdem grob, če pa na Žalah NI teh oznak, ja pol pa buh pumahi
cry12bpy.gif

majč