Zakaj? :)

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Zdravo,
mene pa zanima, zakaj nekoč "punce" - danes pa dame v srednjih letih, ki so želele imeti s tabo "nekaj več", ti pa takrat nisi bil ravno za stvar oz. si bil prijazen, a ne več kot to, po parih letih še vedno težko komunicirajo s tabo?

Ne razumem tega obrata - od popolnega navdušenja nad tabo, do skorajda velike ignorance
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zato, ker je nekaj najhujšega babo zavrniti. Tu nastopi babja jeza in njen ego. Nobene milosti ni več!

Nekaj najbolj nizkega na tem svetu je babja druščina. Moški se zmenimo in zadevo čim bolj efektno izpeljemo, medtem ko je pri ženskah neverjetno drugače. Tu izbruhne rivalstvo in hudobija v najslabšem možnem scenariju!
uf-1.gif
Zastrupijo ti v parih dneh najbolj homogeno ekipo. Ženska filozofija je drugačna in polna nizkih udarcev. Če si jo že prvič zavrnil, si v malori doživljenjsko, popravnega izpita ni. Še ko bo na smrtni postelji umirala, bo sikala svinjarije na tvoj račun!

Ni hujšega na tem svetu, kot na šihtu ekipa 100 bab! Tam bi se po defoltu splačalo vsake toliko časa zabrisati eno tako, 300 kilotonsko ...
tongue-1.gif

Pravim, vsake toliko časa. Ker ozdraviti se tega ne da!
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ker ženske mislijo, da ne morejo biti zavrnjene. Zato. Živijo z mislijo, da se tipi lepijo na njih in so one tiste, ki zavračajo.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ker ženske mislijo, da ne morejo biti zavrnjene. Zato. Živijo z mislijo, da se tipi lepijo na njih in so one tiste, ki zavračajo.

Tako je, rekel si ji ne.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
Zdravo,
mene pa zanima, zakaj nekoč "punce" - danes pa dame v srednjih letih, ki so želele imeti s tabo "nekaj več", ti pa takrat nisi bil ravno za stvar oz. si bil prijazen, a ne več kot to, po parih letih še vedno težko komunicirajo s tabo?

Ne razumem tega obrata - od popolnega navdušenja nad tabo, do skorajda velike ignorance
smile-1.gif

Žensk ni za razumeti. Če se sprašuješ to, kar se, postajaš njim podoben. Babja bolezen
smile-1.gif

Pozabi in pojdi naprej!

Sam kaj ko
evil.gif
babji ne odneha...vem.

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
mah ja sej res...:) sam gre za real life situacijo, ko želiš imeti normalen odnos, v začetku se ti zazdi, da bi z omenjeno osebo mel nek kolegialni odnos kljub zagretosti...na koncu pa dobiš "ignore" :D :D

Pač zelo zanimivo, da ne obstaja neka srednja pot
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
mah ja sej res...:) sam gre za real life situacijo, ko želiš imeti normalen odnos, v začetku se ti zazdi, da bi z omenjeno osebo mel nek kolegialni odnos kljub zagretosti...na koncu pa dobiš "ignore" :D :D

Pač zelo zanimivo, da ne obstaja neka srednja pot
smile-1.gif

Zakaj bi imel kak odnos sploh? Tudi mene je že katera zavrnila in hotela biti "samo prijateljica".... ja, sigurno si iščem ženske zato da sem njihov prijatelj.... ko te šiša, če nisi to kaj želim, grem pač v lajfu dalje in pozabim osebo.

Takemu namenim vljudnostni "zdravo" in zadeva zaključena.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
Zdravo,

smile-1.gif

Mene pa zanima, zakaj se s tem sploh obremenjuješ?
Ne komuniciraš z njimi pika.
Ženske smo ženske, ni nas potrebno razumet, torej niti ne poizkušaj.
Ukvarjaj se s tisto, ki jo imaš doma (če jo seveda imaš)
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ji bo treba pa rožice prinest, pa se bo stara vešča takoj umirila in se spremenila v ....
wink-1.gif
. no ja saj veš kaj...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
To je res, lahko se pa rahlo omili, se ti ne zdi, za kakšen dan, se pa že splača rožice kupit, he, he,....
cool-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ne ne in NE. Da mi na konc na pultu ovenijo in zgnijejo, je čisto brez veze in preč metanje dnarja. Sploh pa za ribarnco. Dej no dej, babe ste najlepša bogova napaka. sej bi kej druzga udomačil, sam pira ne zna prnest

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Kva maš pa to zaeno čarovnico doma?

Joj ne najdem une vešče k je vedno zlobno bolniško sestro igrala v komedijah
smile-1.gif