Zakaj v Hervisu nimajo št. XXXL -->

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
A mogoče joka zakaj je močnejši? NE, ampak samo vpršala je glede konfekcijskih številk če bi se kje dobile. Boli te kakšen je suh ali debel, če se le spravi gibat in nekaj naredi zase je na dobri poti. Enkrat bo že le če bo vztrajnost.
Kot da bi pa suhi ljudje jedli pravilno hrano ter se dovolj gibali...sej podpis pove dosti... Zame fitnes ni nobena rekreacija!

ja zate, kot da si ti neko merilo.
hysterical-1.gif
če bi ti meu sploh kej pojma kakšne bolezni imajo debeli in kakšne jim še grozijo, jih ne bi tko zagovarju. kr pa mislš da je debelost edina bolezen (kar sploh ni bolezen), jih pa podpiraš.

sej zrd mene nej pocrkajo, its their funeral. jz ne bom nč slabš spal
cheer.gif

Nazadnje uredil moderator:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Alooo
stupid-1.gif

Kva si mel punco ki je bla močnejša pa te je na čevel dala, da si tok nastrojen proti debelim ljudem???
grims-1.gif

Umiri se in pusti da se reši problem...

alooo
stupid-1.gif

kva si meu debelga fanta, da jih zagovarjaš?
grims-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Zakaj pa tukaj toliko debate o debelosti? Saj XXXL ali še večje rabijo tudi ljudje s športno postavo. Ali slučajno kdo misli, da lahko pri 2 metrih višine ali več človek XXL obleče? Ta samo tja nekam do 190 cm potegne, potem je treba (pa tudi če si suh kot zobotrebec) spredaj ikse začet dodajat ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
nevem no, v mariboru v ep hervis nima niti večje številke ko M al pa par artiklov L, to seveda govorim za kake bol trendy zadeve od adidasa pa podobnih, tak da @pumax apeliramo na tebe da poveš kje majo kaj več
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
zato kr je večina tut res zavaljenih in niso samo veliki.

Ne znaš nehat kajne
bonk.gif

resnica boli kaj? dejstvo je da smo prišli do tega, da je večina ljudi predebelih in je prišlo do tega da je debelost postala neki normalnega
bonk.gif

no pujčeki imejte se, im off
zmaga.gif

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Ok za vse tiste, ki jih dejansko zanima kje se dobijo večje številke, in jih te debilne izjave nekaterih osebkov tukaj ne zanimajo, jih najdete pri neckermannu.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Kot kaže bo res treba spet preko spleta naročat. Enkrat sem že pa sem moral tud nazaj pošiljat.
Raje vseeno kupim v kakšni trgovini.
Vseeno ap bom danes malo prelistal tale nekerman.....

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
nevem no, v mariboru v ep hervis nima niti večje številke ko M al pa par artiklov L, to seveda govorim za kake bol trendy zadeve od adidasa pa podobnih, tak da @pumax apeliramo na tebe da poveš kje majo kaj več
smile-1.gif

Jaz ze te trgovine ne morem vedeti natančno kaj kje imajo.
Zase vem, da naročujem dosti teh velikih številk.
Že kot je eden rekel: veliko je ljudi, ki potrebujejo XXL, 3XL... zakaj (višina, debelost,...) je njihova stvar!

Ponavadi je za take stvari (če želite športne znamke) it pogledat takoj, ko prihajajo nove kolekcije. ker hitro poidejo te večje številke.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
te bomo pa k tebi začeli hodit
tongue-1.gif

bo kdaj kaki adidas outlet pri nas sploh?

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Moderatorju, ki mi je izbrisal odgovore:

Imam 194 cm, 115 kg in konfekcijo XXL.
tongue-1.gif

Malo je bilo šale.
wink-1.gif

Pa lep pozdrav.
nahrung002.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Neckerman ima večje številke. Jaz sem že večkrat pri njih kupil.

Sam nima ravno pocen....quelle pri teh sem tud že nekaj kupoval samo to je že zelo dolgo nazaj.

Raje si vzamem čas in grem po trgovinah, sem zelo zbirčen, kar se tiče oblačil in ne kupujem kar nekaj.

V Hervisu pa mi je bilo všeč zaenkrat samo ena bunda za 100 evrov samo na žalost premajhna, drugo pa podn vsaj za mene.

Jutri grem v BTC pa si bom mal pogledal, kaj si da kje kaj dobit pametnega, samo upam, da ne bom že pri prvi trgovini obupal in odšel.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ravno ta vikend sem videl v hervisu adidas trenirko (hlače) XXXL, sem se takoj nate spomnil
smile-1.gif

če lahko še jst mal izlijem svoj žolč, zakaj množično ne prodajajo hlač širina L in dolžina XXL (ali celo kdaj xxxl)
smile-1.gif