Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
To je samo damage control, proba vse narediti, da bi šla zadeva stran od Epstinea. Samo izgleda je pri glupih Američanih zadel v točko, kjer se pa tudi pri njih konča neumnost.
Skoraj neverjetno, da zna zaradi tega odleteti, potem ko je sesul toliko stvari.

• Haha
Reactions: tomi

jello

Guru
22. sep 2008
10.693
4.104
113
To je samo damage control, proba vse narediti, da bi šla zadeva stran od Epstinea. Samo izgleda je pri glupih Američanih zadel v točko, kjer se pa tudi pri njih konča neumnost.
Skoraj neverjetno, da zna zaradi tega odleteti, potem ko je sesul toliko stvari.

Šur ja. Že pred prvim mandatom je povedal da lahko sredi pete avenije ustreli človeka pa ne bo izgubil enega fena/volilca. In to je do danes že neštetokrat dokazal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.982
17.399
113
Da se še najdejo taki... vsa čast. Tudi pri nas bi prav prišli pri demantiranju prvega lažnivca v državi, Goloba.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Me prav zanima kaj bo oranžni sedaj naredil, da mu bo otežil življenje.
Sicer pa kapo dol. Je naredil tisto, kar vsi ritolizniki niso sposobni.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
220
50
28
Mater ste kekci. Trump je lagal v posnetku? Samo povedal je informacijo, ki jo je imel in so mu jo dali drugi. Iz posnetka; cifra je za cel projekt, očitno tudi že za narejeno. Ozadja ne poznam in stavim, da noben od vas ploskačev tudi ne.

Ne zagovarjam ga, samo tole je že patetika. Kje ste bili "demokrati" ko se vam je senilni starec spotikal okoli? Takrat je bilo vse v redu, razumem. Trump dela škodo? Američanom ne. Sicer pa bomo videli.
Epstin ga pa zna nesti in prav je tako.

• Haha
Reactions: Matey in jest5

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.982
17.399
113
Majstr od Trumpa bi v sklopu projekta novogradenj počrpal še sredstva za zgradbo, ki naj bi bila kot ostalih par tudi na novo zgrajena je bila postavljena že celih 5 let nazaj. In potem z oškodovanjem proračuna kao ne dela škode? Že s tem jo, kje so šele ostale zadeve.
Senilnga starca sem pa prav tako pokrizitiral kadar je bilo to situaciji primerno tako da lahko (vsaj kar se mene tiče) izpustiš očitek dvojnih meril.

• Všeč mi je
Reactions: sad

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.142
4.147
113
Ljubljana
hmpg.net
Epstin ga pa zna nesti in prav je tako.
Se pravi, ni problem da postavlja nesposbneže na ključne položaje, ni problem, da zapira ljudi brez pravne osno in prav tako ni problem, da osvobaja ljudi brez pravne osnove. Ni problem, da vlada z ukrepi, ni problem, da je sprejel proračun ki bo ubil (ja temu se tako reče ubil) par 10.000 ljudi, ker ne bodo imeli zdravnika.

Problem je, ker je bil znanec pedofila (če smo pravna država, to ni bil, ker ni bil pravnomočno obsojen) in je občasno z njim žuriral?

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Problem je, ker je bil znanec pedofila (če smo pravna država, to ni bil, ker ni bil pravnomočno obsojen) in je občasno z njim žuriral?
Ni bil znanec pedofila, ampak je očitno izvajal iste stvari kot pedofil. Še javno je odgovoril, da 12 let je pa malo premlado, da pa nima problemov z mladimi. Je pa tako rekel, da je bilo očitno, da tudi to ni problem. In tukaj se je pa uštel, ker vse ostalo so mu zaslepljenci spregledali, trdi konzervativci pa pedofilije očitno ne morejo. Je očitno našel točko zloma.