Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.494
3.221
113
Lublana
Obišči stran
Ti pa boš a ne? Pojdi raje KitchenAid gledat kateri mešalnik za v kuhinjo si boš omislil. Potem pa na Alterju odpri temo "Nakup novega mešalnika", da bodo alterjevci na 63ih straneh "svetovali" (beri, se kregali) kateri je najboljši model.
Vi boste kakšen problem rešili ja :valjamse:

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.439
9.802
113
In v svojem stilu tupiš dalje. Zdej si za kuhinjski mešalnik zapel, ja priden in bravo. Še kaj?
Ob takih manevrih ki jih počne Trump bodo za uspeh avtokrata v prvi vrsti krivi točno takšni kot si sam.
Zdej pa kaži svoj izvrszen karakter dalje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.494
3.221
113
Lublana
Obišči stran
Resn? Po tem, ko me proglasite za nerazgledanega zaradi mesalnika, sem jaz tisti, ki je za mesalnik zapel? Dobri ste, res. Svet je poln avtokratov pa ni takega jokanja, nekatwri jih celo zagovarjajo. Zakaj je zdaj problem, ce ima se ZDA avtokrata?

Resn? Po tem, ko me proglasite za nerazgledanega zaradi mesalnika, sem jaz tisti, ki je za mesalnik zapel? Dobri ste, res. Svet je poln avtokratov pa ni takega jokanja, nekatwri jih celo zagovarjajo. Zakaj je zdaj problem, ce ima se ZDA avtokrata?
ker recimo ta avtokrat svobodno , beri kakor mu doide, spreminja meje, lastništva zemlij in podobno....Grenlandija? Kanada? Se spomniš ideje o priključitvah tudi s silo če bo potrebno? Preimenovanje mehiškega zaliva in podobni kretenizmi

Če bi trump komandiral državo velikost Slovenije, ne bi bilo problema, žal komandira malce večjo stvar, ki je glih mal več igralca in ki če kihne to čutijo tudi onkraj luž.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.494
3.221
113
Lublana
Obišči stran
Ne vem kje ti živiš ampak jaz vem za podobne patrone, ki počnejo prav to kar ti zdaj pišeš pa jih, kot rečeno marsikateri Slovenec, tudi tu na Alterju celo podpira in zagovarja. Morda se motim ampak opažam, da gre v veliki meri ravno tem osebkom Trump najbolj v nos. Zakaj dvojna merila oziroma hinavščina?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.915
10.117
113
MB
Ne vem kje ti živiš ampak jaz vem za podobne patrone, ki počnejo prav to kar ti zdaj pišeš pa jih, kot rečeno marsikateri Slovenec, tudi tu na Alterju celo podpira in zagovarja. Morda se motim ampak opažam, da gre v veliki meri ravno tem osebkom Trump najbolj v nos. Zakaj dvojna merila oziroma hinavščina?
zaradi desetletij indoktrinacije.

usa je bad, srp in kladivo je kul.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.494
3.221
113
Lublana
Obišči stran
Ampak nekaj je na tem. ZDA so bile bad pod Bushom pa pod Clintonom pa drugim Bushom, Obamo, Bidenom... Vedno so bile ZDA vsega krive in vedno so vsi drugi neverjetno kool in pravični. Zdaj je pa prišel Trump, ki očitno počne vse popolnoma drugače, kot njegovi predhodniki in celo pravite, da se se obnaša, kot kakšen S. Korejski, Kitajski, Ruski... voditelj, pa vam spet ni nič prav.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.868
7.516
113
Ampak nekaj je na tem. ZDA so bile bad pod Bushom pa pod Clintonom pa drugim Bushom, Obamo, Bidenom... Vedno so bile ZDA vsega krive in vedno so vsi drugi neverjetno kool in pravični. Zdaj je pa prišel Trump, ki očitno počne vse popolnoma drugače, kot njegovi predhodniki in celo pravite, da se se obnaša, kot kakšen S. Korejski, Kitajski, Ruski... voditelj, pa vam spet ni nič prav.

Izbriši tole!