Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Ja, nekateri izmed njih so bili čisto legano v ZDA. Iz tega preprostega razloga se teh stvari ne dela po kavbojsko kot teli gumbci. Sam enim očitno ne prebije, da gre svet v nevarne vode.

tile stručnjaki (3 mušketirji, al pa 4 jezdeci apokalipse, odvisno kaj je na dnevnem spisku) delajo vse po kavbojski, ker drugega načina ne poznajo, še huje ga noočejo. Poznajo zgolj tutto forzo, isto kt diktatorski režimi, sam pakunga je malo drugačnega videza. Kakršnakoli komunikacija z njimi je praktično nemogoča.

Tu z zaporom je pa še drugi vidik in sicer šoldi. Država Salvador je revna, cekini ki jih dobijo od Đonija pa so več kot dobrodošli. Tožbe, ki bodo padale zaradi tega ker so zaprli ljudi, ki jih pač ne bi smeli, nimajo za to nobene pravne podlage, bodo itak na plečih ameriških davkoplačevalcev. Tile ljudje bodo žal tudi najkrajšo potegnili.

To z nevarnimi vodami se strinjam......saj vsi po malem zadeve peljemo v te vode, sam đoni se res trudi in hiti proti njim....pa še vse ostale vleče s sabo....

• Všeč mi je
Reactions: sad

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.244
6.364
113
blizu močvirne prestolnice
Da se ve o kakem zaporu je govora: Cecot
Ja in? Matr eni prav podpirate to bando. Veš kaj so tile kriminalci? Ne niso navadni prebežniki temveč klavci in za take ni usmiljenja. Tudi pisunka bi lahko vedela kaj piše. In ja bukele ni diktator je pa res da je močno zmanjšql kriminal ampak to z neko agendo nekatere to boli

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
Ok jasno je da bi jih v resnici morali preveriti prej ko so dobili karte za avion, ena vecja minus pika za truska...

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.109
-1.479
63
Ja in? Matr eni prav podpirate to bando. Veš kaj so tile kriminalci? Ne niso navadni prebežniki temveč klavci in za take ni usmiljenja. Tudi pisunka bi lahko vedela kaj piše. In ja bukele ni diktator je pa res da je močno zmanjšql kriminal ampak to z neko agendo nekatere to boli
Dej penzl odlož, pa spremljaj debato.

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
Ja eni vidite da je vse narobe, drugi pa ne da je vse. Delajo tisto, kar so obljubljali in menda zaradi tega zmagali. Enako nasi.

Eni se tu kurcite proti trumpu, kjer nimate nic od tega, eni pa se ne, pa nas je njegov multibal bolj zajebal, kot je blo pricakovano.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.359
9.730
113
Ja eni vidite da je vse narobe, drugi pa ne da je vse. Delajo tisto, kar so obljubljali in menda zaradi tega zmagali. Enako nasi.

Eni se tu kurcite proti trumpu, kjer nimate nic od tega, eni pa se ne, pa nas je njegov multibal bolj zajebal, kot je blo pricakovano.
Daj par primerov izpoljnjenih Trumpovih obljub. Pa začni pri nižanju cen in pojdi potem dalje. Še FOXu počas zmanjkuje najbolj butastih razlogov za zagovarjanje tako hudih debilizmov, ker za vse pa tud ne more bit kriva mavrica, pa WOKE , pa Biden, kar je velik dokaz, da je v ZDA vrag odnesel šalo.
Sam vam Janševim tuntekom še nekak ne gre prikapljat, da se je Trumpu totalno zakisal, sam je žal obkrožen s takimi možganskimi trusti, da ga ne znajo ustavit.

Tko da naštej primere, potem pa dalje.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
Ok pr pizdimaterni kaj te tuntek je? :valjamse:

Ja vi ste se oznacili za poklicane komentirat faile ameriskega predsednika...jaz vedno pravim, naj se malo pocaka. Bo kar bo, zakaj panika? America first so rekli...lahko pa seveda vsi skacemo od sile ampak meni se ne da...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.359
9.730
113
V kopalnico pred umivalnik pejt, pa poglej direkt naravnost, pa boš videl tunteka.....

Se pravi nimaš primerov, pa tako rad jih od drugih zahtevaš? No daj, potrudi se, čeprav si pred težko nalogo, kot rečeno, še FOX obupava. Še tist kar so dobrega naredil pol ugotovimo, da so mel več sreče kot pameti, da ni prišlo do katastrofe.

B81

22. jul 2007
38.505
11.530
113
V kopalnico pred umivalnik pejt, pa poglej direkt naravnost, pa boš videl tunteka.....

Se pravi nimaš primerov, pa tako rad jih od drugih zahtevaš? No daj, potrudi se, čeprav si pred težko nalogo, kot rečeno, še FOX obupava. Še tist kar so dobrega naredil pol ugotovimo, da so mel več sreče kot pameti, da ni prišlo do katastrofe.
Nisem zasledil kaj so dobrega naredili res pa da skoraj ne spremljam foxa od volitev dalje..bolj me zanima musk in money search...

Tak da ne bom nasteval, verjetno dolocajo casovnice pa jim vzame cas...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.461
16.768
113
Ne hvala, vse jasno.
Glede na predhoden zapis s očitanjem v podtonu močno dvomim ampak ok. Sicer pa bi na koncu tako ali tako spet ugotovili, da se v bistvu strinjamo na celi črti ampak da si ti pač spet samo malo narobe intepretiraš moje besede tako da je to potemtakem definitivno scenarij z manj porabljenega časa kar je pa plus.