Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Zelenski nima kart, Trump pa očitno rad blefira(bolj al manj).

vsaj glede avtov bi lahk bil dec ohranu carine kar se Mehike in Kanade tiče, pa se z vladotom zmenu pa začel lade pa volge uvažat ali pa jih izdelovat po njegovi licenci. Tako bi vladotu pokazal lojalnost, tistim ki ga cuzajo omejil cekine, domače gospodarstvo pa ne bi trpelo.

• Haha
Reactions: sad

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.176
6.345
113
blizu močvirne prestolnice
Ljudje v ZDA pravijo da jih kontra ukrepi ne bodo prizadeli. Ampak to je zavajanje. Res tako Kanada kot Mehika izvajata mene 80 in 90 odstotkov v ZDA. ZDA tja samo okoli 12 odstotkov. Ampak pozabljajo da prizadelo približno 50 odstotkov trgovsko kmetijske branže v ZDA.
To je vse bolj ko ne metanja peska v oči na koncu pa bodo vsi popustili.
Največji hec pri vsem je da tisti ki si začeli uničujoči globalizem sedaj najbolj jokajo

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

sad

Guru
24. avg 2007
21.404
10.092
113
Težava, ki jo vidim, je v tem, da bodo nasedli Trumpovi retoriki, ki bo s tem dokazoval, da so Kanadčani in Mehičani krivi za to in jih izkoriščajo. Ne bodo pa hoteli slišati, da je to sam Trump povzročil.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.176
6.345
113
blizu močvirne prestolnice
Trump tega ni povzročil. Povzročili so globalisti začetniki iz ZDA pred 30 leti. Kako pravijo vse se vrača vse se plača
Žal mi je ljudi, ne elit, katere se bodo znašle.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.399
3.113
113
Lublana
Obišči stran
Je to vse skupaj sploh pomembno? Zakaj vas tukaj, kot vidim tako skrbi kaj se bo zgodilo v ZDA? Če bodo po zaslugi Trumpa celotne ZDA šle k vragu pa naj grejo. Saj to si itak marsikdo želi, v veliki meri prav tisti, ki so tudi najbolj proti Trumpu. Torej kje je problem? Zakaj se ne veselite?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Feniks in jest5

B81

22. jul 2007
38.227
11.349
113
Je to vse skupaj sploh pomembno? Zakaj vas tukaj, kot vidim tako skrbi kaj se bo zgodilo v ZDA? Če bodo po zaslugi Trumpa celotne ZDA šle k vragu pa naj grejo. Saj to si itak marsikdo želi, v veliki meri prav tisti, ki so tudi najbolj proti Trumpu. Torej kje je problem? Zakaj se ne veselite?
Ne vemo. Mi se samo oglašamo ker smo proti trumpu.

• Všeč mi je
Reactions: Feniks

B81

22. jul 2007
38.227
11.349
113
Kako pa da si ti naenkrat proti Trumpu?

zaenkrat je treba imet samo še dober sarcasm detektor...

če bo res delal sranje ki bo na polno zadevalo blesavo evropo, pa pač:

1741239297295.png

sad

Guru
24. avg 2007
21.404
10.092
113
Nas ne bi skrbelo, težava je v tem, da bo to potegnilo cel svet v greznico. Saj poznaš tisto: to big to fail.
Trump tega ni povzročil. Povzročili so globalisti začetniki iz ZDA pred 30 leti. Kako pravijo vse se vrača vse se plača
Žal mi je ljudi, ne elit, katere se bodo znašle.
In kaj je z globalno trgovino narobe? Zakaj bi se jaz matral z rižem, če ga lahko pripeljem s Kitajske, v zameno pa jim recimo dobavim pšenico.
Samo primer. Težava je, ko hoče nekdo zase prigrabit več. In ja, kriv je Trump oz. kdorkoli je že za njim. In to so ravno elite, aka Musk, ki si je v bistvu kupil državo na volitvah. Ne odgovarja za nič, dela pa vse, Trump pa podpisuje.
In ravno ljudstvo je potem tudi soodgovorno, ker verjamejo neumnostim. Samo poglej si Brexit. Čez 2-3 leta so pa jokali na polno, kako jim gre slabo. To ne moreš verjeti. Ob tem, da so imeli popravni izpit. Je imel Jelinčič žal prav.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: Feniks in MrDaco

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.399
3.113
113
Lublana
Obišči stran
Nas ne bi skrbelo, težava je v tem, da bo to potegnilo cel svet v greznico. Saj poznaš tisto: to big to fail.
Človeški svet je že od vedno greznica.
V kaj tako bolj groznega nas bo potegnila Trumpova politika? Če ZDA propade smo vendar rešeni. Sem prepričan, da bo Rusija poskrbela za nas. Morda celo Kitajska? Saj je to cilj? To so naši pravi prijatelji.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.823
10.013
113
MB
pa pred volitvami so govorili da bo povzročil ww3, ziher.

zdaj so pa jezni ko jo poskuša preprečit. :D

zakon

Guru
16. maj 2008
8.870
879
113
toti Maribor
  • Haha
Reactions: Feniks