Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.209
702
113
Mah,naj pogori ta Kalifornija. Itak je polna woke bolnikov, pederajsov, drkajo si ga na zeleno agendo, so pro evropski in anti ameriški. Naj se odcepijo.
Če se bi pa to zgodilo da Kalifornija zapusti ZDA potem demokrati nikoli več ne pridejo na oblast v ZDA. Kalifornija ima namreč 54 elektorskih glasov kar je 10% vseh v ZDA.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.073
1.030
113
Mah,naj pogori ta Kalifornija. Itak je polna woke bolnikov, pederajsov, drkajo si ga na zeleno agendo, so pro evropski in anti ameriški. Naj se odcepijo.
Le kaj tebe zadržuje v centru leve woke agende.Človek bi si mislil, da si jo že kdaj pobrisal v kakšen gozd midwesta zda, da te ja kakšen komunist ne najde.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.308
2.927
113
Lublana
Obišči stran
Le kaj tebe zadržuje v centru leve woke agende.Človek bi si mislil, da si jo že kdaj pobrisal v kakšen gozd midwesta zda, da te ja kakšen komunist ne najde.
Napisal sem, da naj se kalifornija odcepi, ne ZDA od kalifornije. Torej naj leva woke agenda spoka, če jim kaj ni prav. Kordiš in četica pajacev že gre v Venezuelo, najbolje, da se jim vsi njihovi pridružijo in tam tudi ostanejo.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.073
1.030
113
Napisal sem, da naj se kalifornija odcepi, ne ZDA od kalifornije. Torej naj leva woke agenda spoka, če jim kaj ni prav. Kordiš in četica pajacev že gre v Venezuelo, najbolje, da se jim vsi njihovi pridružijo in tam tudi ostanejo.
Moja replika nu bila na odcepitev , pač pa na tvoje argumentiranje zakaj je prav da Kalifornija pogori.

dask

Majstr
21. sep 2023
501
563
93
Ne pozabit na zeleno agendo, ki prepoveduje čiščenje in kontrolirano požiganje podrastja. Potem se pa tole zgodi: suša, ogromna količina kuriva in močan veter. Nič jih ne izuči.
Razlog je kar lepo zajeb njihovega guvernerja... so v imenu zaščite ene male ribice podrli 4 ali še več jezov, s tem uničili ogromne zalogovnike, iz katerih so prej črpali gasilci in farme. Poleg tega popolnoma neustrezna politika ravnanja z gozdovi in podrastjem, na kar je Trump idiota opozarjal že lani. Sedaj se pa spet Trumpa predstavlja kot nesposobnega in neodgovornega.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero