Zakaj sm za to da je človek srečen? Vprašanje je zakaj drugi nisoJaz vem, zakaj sem proti in sprašujem njega, zakaj je za. Ne se jezit, samo sprašujem, pač se menimo...
Zakaj sm za to da je človek srečen? Vprašanje je zakaj drugi nisoJaz vem, zakaj sem proti in sprašujem njega, zakaj je za. Ne se jezit, samo sprašujem, pač se menimo...
pozabo si se še zlagat da je proti splavu.Trump očitno ni zmagal zaradi kompetenc an...
6 bankrotiral, posiljevalec, ubežnik vojaškega vpoklica. Res pravi vzgled
Človek je laho srečen tudi brez vsiljevanja svojega razmišljanja drugim predvsem pa je lahko srečen brez indoktrinacije tujih otrok. B81 te tako v bistvu sprašuje zakaj si za to, da je človek nesrečen saj vidi tudi drugo stran in vidi množico, ki je v večini in je vsakodnevno posiljena z woke debilizmi manjšine ljudi po katerih bi se moral ravnati cel svet. Ampak veš, pravice enega se končajo kjer se začnejo pravice drugega.Zakaj sm za to da je človek srečen? Vprašanje je zakaj drugi niso
To je še en v vrsti woke debilizmov.Ampak veš, pravice enega se končajo kjer se začnejo pravice drugega.
ZDA sankcije proti Kitajski kažejo rezultate
“Samsung’s drastic cuts and layoffs are a direct result of US sanctions against China, turning a once lucrative 31% revenue stream into zero. The tech giant is now scrambling to stay afloat in a geopolitical storm. Here’s how it all went down.”
Ne morem pisati v tisti temi. Je bil ena ena desna Snežinka... snežinkaČlovek je laho srečen tudi brez vsiljevanja svojega razmišljanja drugim predvsem pa je lahko srečen brez indoktrinacije tujih otrok. B81 te tako v bistvu sprašuje zakaj si za to, da je človek nesrečen saj vidi tudi drugo stran in vidi množico, ki je v večini in je vsakodnevno posiljena z woke debilizmi manjšine ljudi po katerih bi se moral ravnati cel svet. Ampak veš, pravice enega se končajo kjer se začnejo pravice drugega.
P.s. sploh ne vem zakaj ti v bistvu tole sploh pišem glede na to, da po vseh direktno tebi namenjenih postih v woke topicu še vedno nisi dojel kako zelo lahko woke mentaliteta marsikomu škoduje. Verjetno zato, ker mi ni vseeno zaradi dolgoletnega poznanstva ampak glej, bob ob steno je bob ob steno.
Tema o kraji glasov in sumljivih glasovnicah je vedno bolj aktualna, ko gre "na knap"... tokrat jo je pa trampl poraziral na čisto + tudi republikanci demokrate. To ni bila razlika nekaj tisoč glasov...Zanimivo da noben ne vpije da so bile volitve ukradene. V primeru poraza Trumpa bi še vsaj leto dni poslušali o ukradenih volitvah.
Zanimivo da noben ne vpije da so bile volitve ukradene. V primeru poraza Trumpa bi še vsaj leto dni poslušali o ukradenih volitvah.
Kar v demokraciji podprejo volivci, je sveto. Lej pri nas.Ameriska demokracija po Trumpovo. Najprej bom odpustil glavnega tozilca, potem ostale, ki so sodelovali pri mojih postopkih, pol pa bo njegov novi pravosodni minister razveljavil vse primere. Vmes bo pa oprostil se velik del obsojenih zaradi nemirov pred 4 letimi.