Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.431
2.181
113
V tej fazi samo upam da bo Trump sesul tole lgbtqwoke sranje ki se iz Amerike širi po celem svetu.

Ko sesuje to ideologijo in njihov namen smo na dobri poti

• Všeč mi je
Reactions: B81 in damirj

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.647
15.697
113
Žalostno. Moški boste vedno moški.
Kriva je samo Kamala. Ker je ženska
Točno to, pa še "barvasta" povrhu. Niso hillbillyji pripravljeni na to.
:cheer: :aplauz:
KamalaLost2024.jpg

• Haha
Reactions: tomi in mosseero

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.647
15.697
113
Super povzetek kampanje in volitev:
Lepo obrazloženo ja. Med drugim je pokomentiral celo vlogo spola kar nekateri tu gor izpostavljajo kot razlog za poraz...
Zaradi vsega naštetega zato tudi ne sprejema argumenta, da ZDA niso pripravljene na žensko kandidatko in da so Harris volilci zavrnili samo zato, ker je ženska. “Kamala Harris je šibka kandidatka. Tudi če bi bila moški, bi jo ameriška javnost s takšno kampanjo in pristopom videla kot šibko,” pove Balanč.
.... ampak, ker gre za (belega) moškega njegovo mnenje seveda ni vredno počenega groša. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.030
1.248
113
42
Seveda. Mizagonisticni wannabe Macho moški vseh ras in ultra krščanski ljudje so volili Trumpa. Pravi leglo inteligence. +Tisti ki bodo kej meli od tega Zase in ne ljudje okoli njih. Spet nič novega. Samo žalostno. Tudi posiljevanje desnih z LGBTQ+ tematiko bo enkrat prišlo naokrog brez skrbi.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.377
2.376
113
Pomurje
Seveda. Mizagonisticni wannabe Macho moški vseh ras in ultra krščanski ljudje so volili Trumpa. Pravi leglo inteligence. +Tisti ki bodo kej meli od tega Zase in ne ljudje okoli njih. Spet nič novega. Samo žalostno. Tudi posiljevanje desnih z LGBTQ+ tematiko bo enkrat prišlo naokrog brez skrbi
Zakaj si užaljen? Oba nista vredna glasu.
Če pa že je moja izbira Trump, ženšče je ali zadeto ali glupo.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in Matey