Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
annWVpz6_700w_0.jpg


apN09EM_700b.jpg
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.964
3.761
113
Ljubljana
hmpg.net
Never forget:
Trump je sprožil plaz, ki so ga tudi republikanci priznali kot nevarnega in so zato vsi pozdravil prihod vojske v Senat.
Newer forget
Trump je bil, vse ostale so samo tvoja nabijanja.
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
32.989
5.714
113
blizu močvirne prestolnice
Twitter je ukinil račun predsedniku Donaldu Trumpu. Gospod je na trenutke prav zares neotesano zmene in orjaške množice so aplavdirale Twitterjevemu posegu. A zapomnite si - to je cenzura! Ne pritožujte se, ko bodo naslednjič ukinili vaš račun na kakšnem družbenem omrežju, ker nekomu ne bo všeč, ker razmišljate drugače, kot bi po mnenju avtoritet morali razmišljati. Kar ste hoteli, ste dobili. Hoteli ste demokracijo, dobili pa avtokracijo idiotov. Želeli ste svobodo, zmrdovali ste se nad dolžnostmi. Želeli ste vsem povedati vse, niste se pa naučili osnovnih manir olike. Humorja niste osvojili. Satire ne razumete. Radi kažete s prstom in se norčujete, dobrega vica pa ne znate povedati. V Sloveniji sploh več ne vidim nobenega lucidnega novinarja z jajci. Utišali so jih ali so odšli sami. Pametnejši odneha.
portalplus
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.964
3.761
113
Ljubljana
hmpg.net
Nisi se oglasil, ko smo v Sloveniji (pa ne samo pri nas) na državni ravni prepovedali sodelovanje s podjetjem, ki mu ni nihče uspel dokazati sodelovanja s kitajsko vlado.
Ko pa je cenzuro uvedlo privatno podjetje se pa javljaš. In cenzuro je uvedlo na osebo, ki je sprožila gornjo prepoved.
Dvojna, komunistična čak, merila?

PS. ne strinjam se s tem, da so ukinili račun na tak način. Strinjam pa se, da ukinjajo račune rasistom, vzpodbujevalcem nasilja (ISIS ipd.) in podobnim, na podlagi zakonskih določil seveda.
Ampak tebi se na Alterju tega ni treba bati, moderatorji so pri rasistih slepi (pa ne barvno)
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.964
3.761
113
Ljubljana
hmpg.net
A je to rasistično?
Race Differences in Intelligence - I.Q and Human Intelligence (human-intelligence.org)
Sicer pa nisem v tej temi napisal nič rasističnega. To da se s tvojimi bednimi pogledi ne strinjam pa je normalno. Normalen človek ne bo šel tolči svojo raso, svoj narod!
Upam da je vprašanje retorično.

ali pa si res tako omejen? To kar si linkal je tipičen primer kako se rasizem opravičuje.

"Pojem rase politično ni nevtralen, ker se uporablja za neupravičeno razlikovanje med ljudmi (rasizem). V Evropi je zloglasna nacistična rasna teorija, po kateri so ločevali večvredno Arijsko raso in manjvredne rase, ki naj bi jih iztrebili (Judi, Slovani).
Delitev ljudi po vidnih ali nevidnih »rasnih« razločevalnih znakih (rasizem) je sporna tako s stališča splošnih človekovih pravic, kot tudi zaradi praktičnih razlogov. "

"Despite the scientific consensus that humanity is more alike than unlike, the long history of racism is a somber reminder that throughout human history, a mere 0.1% of variation has been sufficient justification for committing all manner of discriminations and atrocities. The advances in human genetics and the evidence of negligible differences between races might be expected to halt racist arguments. But, in fact, genetics has been used to further racist and ethnocentric arguments—as in the case of the alt-right, which promotes far-right ideologies, including white nationalism and anti-Semitism. "

In ja z csakim postom dokazuješ, da eni Slovenci ste zaplankani
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.896
5.456
113
Ampak tebi se na Alterju tega ni treba bati, moderatorji so pri rasistih slepi (pa ne barvno)

Na prefinjen način namiguješ da smo moderatorji rasistični.....lepo od tebe..bom spremljal kdaj prideš iz poletnih počitnic in ti jih podaljšal ker boš bolj temnega odtenka! :srce:

Kar se mene tiče.....sta samo en drugemu dokazala, da imata v določenem mavričnem spektru dvojna merila....oba!

Ima pa 8888 kar prav z mislijo iz portalplusa....
Hoteli ste demokracijo, dobili pa avtokracijo idiotov. Želeli ste svobodo, zmrdovali ste se nad dolžnostmi. Želeli ste vsem povedati vse, niste se pa naučili osnovnih manir olike. Humorja niste osvojili. Satire ne razumete. Radi kažete s prstom in se norčujete, dobrega vica pa ne znate povedati. V Sloveniji sploh več ne vidim nobenega lucidnega novinarja z jajci. Utišali so jih ali so odšli sami. Pametnejši odneha.
portalplus

Tak je pač zahodni svet v katerem vsi pisoči tukaj živimo! V zadnjem času postaja vedno bolj izrojen....predvsem zaradi leve agende ki hoče spreminjat uveljavljena pravila "na vrat, na nos"........brez konsenza z drugimi (kako rasistično od vas levičarjev!!!), zato je neumno da se obtožujemo en drugega ker smo v tem zosu vsi.
Obstajajo pa tudi drugi sistemi....prestop po želji ;)
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.896
5.456
113
:D etak......ampak ker sem dober rasist.....ti dam še nekaj časa ( do prihoda iz poletnih počitnic), da vmes še kaj razmisliš, zrasteš, etc....