Meni ste pa hecni predvsem odrasli ljudje ki mislite da je svet izbor za miss.Jap, ampak Vlado bi hotel za to imet denar, venezuelska pa je zdaj brezplačna.
Predvidevam, da lahko zdaj EU uvede sankcije proti USA, ki je napadla suvereno državo, tako kot je to storila proti rusiji 20x?
Dežurni moralisti in pravičniki ste nenavadno tiho
Sigurno se ti je "narava" že kdaj zgodila.Meni ste pa hecni predvsem odrasli ljudje ki mislite da je svet izbor za miss.
cela narava deluje na principu da mocnejsi pac zmaga, vi bi pa zdaj tu neko pravico … ajej![]()
Kolumbija je naslednja, tam je litij.Verjame in takšnih ni malo, ki tem pravljicam verjamejo.
Bom pripopal sem za tiste naivne duše... Jasne besede usa uradnika
Poglej priponko 103261
V Bruslju čakajo na pisna navodila iz ZDA ambasade.V Bruselj se vrnejo
šele v ponedeljek....pol se zmenijo...
Trump bo čez 5 let itak pokojni, tako da se veliko ne sekira.V resnici je Maduro naročil Uber.
Širša slika pa je, da je Trump prišel do naftnih rezerv (uporabno!) in jih obenem odžrl Kitajcu.
Črpal bo bolj težko (muj ekspensif) in prepočasi (teknolođija), tako da tole ni long term "investicija".
Si pogledal zemljevid Slo med WW2 ? Tampon cone ni.Sigurno se ti je "narava" že kdaj zgodila.
Počutje takrat? Si nastavil še drugo lice?
Imam srečo, da živim izven Orbanovega zemljevida, čeprav bom tampon cona.
Zadeve vsak lahko interpretira po svoje. Jaz verjamem da trumpu dol visi za lasten narod ne le za venezuelskega. Jaz sem s svojim zapisom samo spomnil koga zeli trump strmoglaviti in intimno s tem nimam tezav.Pa ne da verjameš , da Trumpa skrbi za izstradane ?
Skrbi ga verjetno še najbolj njihova nafta.
Predvsem so izigravali sankcije na trgovino z drzavami ki so pod sankcijami. Na to sem ciljal.Nisem na tekočem z temi stvarmi. Lahko na kratko opišeš kakšna pravila so izigravali ?
Kakšna sankcije ?Predvsem so izigravali sankcije na trgovino z drzavami ki so pod sankcijami. Na to sem ciljal.
Meni ste pa hecni predvsem odrasli ljudje ki mislite da je svet izbor za miss.
cela narava deluje na principu da mocnejsi pac zmaga, vi bi pa zdaj tu neko pravico … ajej![]()

Slabo se to ukvarjamo.U
Ja prav res, zakaj se človeštvo že precej časa ukvarja s pravili, zakoni in nekim približnim redom.....čist brez veze ane...
![]()

V bistvu ja, tako kot večina živih ljudi.Slabo se to ukvarjamo.
sicer pa iz prve vrste lahko vidis v lastni drzavi da pravila ne veljajo za vse enako.
Pa se gre za kikiriki … oz za naslednjo placo.
ti pa to pricakujes na globalnj ravni.
![]()
Pol pa hitro po prijavnico za izbor miss.V bistvu ja, tako kot večina živih ljudi.
Kdor tega ne pričakuje je pač na ravni tvojega avatarja.
A ti bi meni malo besede v usta polagal?To dela 3/4 držav sveta, ki trguje z rusijo in se poserjejo na naše sankcije.
Torej je to legitimen razlog za režim čejnđ v 3/4 sveta?