Ja Izrael ima boljšo taktiko.....WATCH: Biden says U.S. strikes in Yemen aren't stopping Houthi attacks, but strikes will continue
MOAB za začetek da malo zaplešejo...
kako bi bil hitro mir.
Ja Izrael ima boljšo taktiko.....WATCH: Biden says U.S. strikes in Yemen aren't stopping Houthi attacks, but strikes will continue
bojujejo se z konvencionalnim orožjem. Nukice pa so domena kmerov, ki grozijo.Zakaj moab? Nukico valjda, pa bi bil večni mir.
Vlada poskuša odpirat mejo, Teksas pa dela ograje. Samo to je. Wilkommen politika na silo odstranjuje bodečo žico s pomočjo zvezne policije, državna mejna policija (Teksas) pa jo postavlja nazaj in blokira dostop. Jaz sem na strani Teksasa, res pa mi ni jasno, kaj po celem zahodu poskušajo doseč s tem levaki. Razen že znanih "teorij zarote", ki to očitno niso več....Kaj imajo to v Teksasu? Ne razumem ravno zakaj se gre.
Nekaj z mejo? Nacionalna garda vpoklicana, da jo straži.
Do petka imajo čas, da spokajo drugače...
Gospodarstvo Texasa bi brez ilegalnih migrantov propadlo. Milijoni za bedno plačo in brez pravic garajo na poljih.Vlada poskuša odpirat mejo, Teksas pa dela ograje. Samo to je. Wilkommen politika na silo odstranjuje bodečo žico s pomočjo zvezne policije, državna mejna policija (Teksas) pa jo postavlja nazaj in blokira dostop. Jaz sem na strani Teksasa, res pa mi ni jasno, kaj po celem zahodu poskušajo doseč s tem levaki. Razen že znanih "teorij zarote", ki to očitno niso več....
avtomatiziranje procesov in robotizacijaZgleda da jih vec ne rabi.
Verjetno res, ampak sem prepričan, da jih imajo že več kot dovolj - v zadnji dveh letih jih je prišlo menda skoraj 10 miljonov.... Samo zvezna vlada bi jih očitno toliko imela še povsod drugje, ne samo v Texasu in na Floridi. Vse pa gre čez te države, ki imajo s tem seveda obilo težav (finančno in varnostno).Gospodarstvo Texasa bi brez ilegalnih migrantov propadlo. Milijoni za bedno plačo in brez pravic garajo na poljih.