Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
Aja da so se potem le odločili za sestrelitev tistega vremenarskega/vohunskega balona? Pestro :D

erikson

Guru
25. avg 2007
22.406
6.177
113
  • Všeč mi je
Reactions: endvatri in Morgoth
2. jul 2020
5.129
6.680
113
  • 2. Zahteva se složen in argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
  • 3. Prepovedano je objavljanje povezav ali objav iz drugih medijev brez pojasnila ali komentarja objavljene vsebine.

• Všeč mi je
Reactions: johan_blond

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
:aplauz:

a1P1EyD_700bwp.webp

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.851
5.949
113
Največja zmaga za ameriško vojsko po drugi svetovni vojni.

Koliko km je od Pekinga do Montane ?
To so praktično sosedi.

Q: Kako ZDA vejo, da je meteo balon Kitajski?
A: Na njem piše 'made in China'.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.851
5.949
113
Btw, dotični balon je menda prijadral v zračni prostor USA že na Aljaski,potem je prepotoval celo Kanado in malce zastal nad Ameriškimi rampami v Montani.

Balon udari nazaj

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.851
5.949
113
O poti balonu v kanadskih medijih:
Yes it did fly over Canada first but didn’t make the headlines.

“When asked about why the public was never informed about the balloon until after it had entered U.S. airspace, Public Safety Minister Marco Mendicino cited the sensitivity of the timing of the information. "We have to strike that balance and make sure that we are not in any way compromising our operations and the techniques that we use to protect Canadians…”

“Sources had told Global News the surveillance balloon spent time in Canadian airspace, but the details of when and for how long have not been made clear by Canadian authorities.

But a series of NOTAMs (Notice to Air Mission) sent by NAV Canada and reviewed by Global News warned pilots flying into and out of airports in Calgary, Edmonton, Regina, Saskatoon, Winnipeg, Thunder Bay, Toronto, Montreal and Quebec City to exercise “vigilance” over the object.”

“A Canadian government source with direct knowledge of the situation told CBC the balloon did travel over Canada on its way to Montana. The source said the balloon was first noticed this past weekend over Alaska, that Canadian and American defence officials spoke with each other at that point, and that Biden and Trudeau have not spoken with each other about the situation.”

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.851
5.949
113
Nov podvig masovne histerije. Na nebu je cca. 1.150 vohunskih satelitov, prisluškujejo vsakemu gsmu na svetu in vi pravite, da je tale balon nevarnost za nacionalno varnost ZDA?

Kakšno pranje covidnih možganov.

Btw, a Kanada postaja team red ?

Slika

pic.jpg

Tudi Gonzalo Lira je pristavil piskrček:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1