Zakaj se nekateri ne tuširajo v teh vročih dneh?

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A je res dober? Sem gledal reklamo. Ravno novega bi rabil..

Nisem ga še sprobal, mišljenjo bilo ironično... dvainsedemdeset ur brez tuširanja, no go.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Meni je zelo OK!
aplauz.gif

Sicer točno ne vem kateri je ker so 3je različno vonji.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
Torej če sklepam po večini postov v tej temi:
- ljudje smrdijo po postanem švicu zaradi bolezni ščitnice/ svinjine v prehrani/ zaužite čebule/... in ne zato, ker so nemarni in se ne tuširajo?

Potem velja tudi:
- debeli ljudje nimajo prevelike teže zato ker pojejo preveč hrane, ampak zato ker imajo presnovne bolezni/počasno prebavo/težke kosti/...?
- nekaterim iz ust smrdi zaradi želodčne kisline/nekih drugih bolezni/... in ne zato, ker si zobe umijejo za veliko noč in za božič?
ja, eni si res svašta zmislijo kot izgovor za svoje "težave". Še posebej to velja za debeluhe.
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma ajde, jaz recimo po celem dnevu šihta pa fucbalu (tam se ne tusiram, ker nemislim čakat 20 minut na mesto) prismrdim
domov ko stekli pes ki ga je dobil dež, ampak vletim domov in recimo če še mam prej pir z frendom, mu že po telefonu povem
da smrdim ko [censored]... Zdaj kok je to izgovor, ampak sej se me vidi da sem še cel rdeč v stari majci z luknjo na ovratniku...

Načeloma pa sred dneva smrdet... Nevem no, ni tak težko zjutraj stopit na hiterco pod tuš, pa še zbudiš se, vsaj na ulico
ne stopiš cel zalepljen.

Ta z ščitnico mi je pa čisto mimo izgovor.

Je pa dejstvo da eni prej danfnejo ko drugi, jaz recimo pri normalnem dnevu zvečer ne smrdim ravno, medtem ko kolega
zvečer že danfne, ampak se tega zaveda in temu primerno skrbi.

Druga stvar ki je pa negre zamerit najbolj pa smo stopala... Čeprav se tudi za to dobi deo ki te drži 12 ur svežega.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
no kar se tiče izobrazbe in vonja tud ni vedno res da so fizikalce manj urejeni. Velikokrat sodelujem z nekim tipom, ki ima v naziv dr. se pravi je doktor kemije, odkrito povem da zjutraj se držim čimdlje od njega, ker mu iz ust neznosno smrdi,Če pa sodelujeva čez dan je pa sploh porazno ker takrat šele vidiš kako je to če človek ne preobleče cunj lep čas. Sicer ga imajo za brihtnega moža.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Pa sej ni vse samo v tusiranju in Rexonah.

Tudi oblacila je treba redno prat, susit (ne v kaksni kleti zelhat na vlagi) in ustrezno likat.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
sem poznal človeka ki se na cajte že tak dolgo ni umival da je dobil bolj rumeni odtenek kože
stupid-1.gif
pa si mu rekel da smdi ko kup gnoja pa ni niti trznil

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Pa sej ni vse samo v tusiranju in Rexonah.

Tudi oblacila je treba redno prat, susit (ne v kaksni kleti zelhat na vlagi) in ustrezno likat.

To je res. Jaz sem ene 5 majc stran vrgel, k se niso dost hitro posušile in so se razvile verjetno kake plesni... Sem probal sprat parkrat pa ni šlo. Če tako majco oblečeš za ven, smrdiš v eni uri.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Niso "mikice" problem. Zmanjkalo je majic, treba je bilo oprat, ni bilo sušilnega, zunaj pa par dni non stop dež in visoka vlažnost (takrat še v bajti). Se nikakor cote niso hotle posušit..., pa je zasmrdelo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik leni pravi:
no kar se tiče izobrazbe in vonja tud ni vedno res da so fizikalce manj urejeni.
Tukaj se povsem strinjam. Od nekega fizikalca niti ne moreš pričkaovati, da bo sredi dneva dišal, ker veš da trdo dela in seveda ne dela v nekem čistem okolju.
Moja mami dela v domu za ostarele pa mi je že parkrat omenila, da so ljudje iz kakšnih premožnejših družin, ki so opravljal kakšne fensi poklice, blazno umazani in zelo malo dajo na osebno higieno.