Zakaj se bojite isisa

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Aja, v cenzuri piše, človek kateremu delajo samo možgani za ohranjanje življenjskih funkcij.

Nazadnje urejeno:

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Katolik, musliman, isti k.urac. Bolje musliman z glavo, kot katolik brez nje.
Tale zapis je protisloven ...
tongue-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.991
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Ti sigurno nisi Slovenec. Po krvi sigurno ne. Tu gor se vas je že nekaj našlo, da izdate svojo kri, za Srbe se ne čudim, saj so 500 let nastavljali riti turkom, da pa Slovenci to počnejo, to pa je žalostno!

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A si imel hrbtenico na zakletvi v jna?
Si, pa si se poscal na himno, grb in zastavo.
Danes trgas dezelo na pol v podpiranju desnih in pljuvanju cez leve, ki so ti dal vse.

Jaz pa ne bom nic pljuval, samo sprejel, kar mi bo dalo opcijo zivljenja. Ker branit nekaj za take kot si ti in tebi podobno je na nivoju amebe.

Levi so kaj dali? So znali samo jemati. še Sirijcem je vse jasno:
CO4H8oUWoAAU0ct.jpg

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Ti sigurno nisi Slovenec. Po krvi sigurno ne. Tu gor se vas je že nekaj našlo, da izdate svojo kri, za Srbe se ne čudim, saj so 500 let nastavljali riti turkom, da pa Slovenci to počnejo, to pa je žalostno!

Da si levak, moraš biti najprej brez hrbtenice - ostalo gre nato samo po sebi.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mogoče pa bodo... Večino teh šmrkavčkov se je leta 91 med levim in desnim atovim testisom prekladala... Nekateri zgodovinarji so ravno v šolo začeli dobro hoditi... Nekateri katolibani so bili pa premladi in jih takrat nihče ni jemal resno. Zato je danes tako sovraštvo, zakompleksanost...
Ampak, ker so izredno močni na besedah, jih podpiram in upam, da bodo udejanjili svoje grožnje, bili v prvih bojnih vrstah (fantje, to niso kafiči oz. cerkev ampak teren) in nas bodo ubranili zla, ki prihaja iz jutrovega...
Tako da, DFS, Tony_Clifton, 8888, Yahel in ostala kompanija... Go for it!
cheer.gif
Pokalice v roke pa na mejo! Moderatorji so pa vaši bratje v orožju, vaši strumni poveljniki in zaupniki! Brez njih ste izgubljeni.

Ko bo konec bo pa Alter verjetno očiščen in berljiv. Ohranili vas bomo v trajnem, lepem spominu, obljubim, da se ne bomo kregali okoli vaših kosti v prihodnosti. Postavili vam bomo lep, kibernetski mavzolej in vsako leto izvedli rekvijem v vašo čast in slavo...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem tudi že davno rekel, da se takoj spreobrnem. Pa so takoj ta beli začeli tolči po meni.

V bistvu so se pa sami po www2 spreobrnili v komuniste, potem nazaj v tabele, to je pa v redu?
Če pa jaz isto naredim, sem pa nevemkaj.

Tipična dvojna morala.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Za mejo v slo za sedaj skrbijo ustrezne uradne osebe...če bi se jim pridružil še oklepni vlak, pa bo sploh dobro poskrbljeno za varnost.

Veš, ko na nekem forumu zavlada enoumje, tak forum kmalu propade.
evil.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Rad bi vas videl, usrančke, ko bo šlo zares.
evil.gif

Jest se nisem usral prvič niti drugič se ne bom !!
Medtem ko si bil ti takrat v enih gnilih jajčkah pri kakem pacientu kot od softiča,ko nam resno nabija o isisu !

Mogoče ni prebral ali je tako butast,da isis tudi obglavlja otroke !!??

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Pri nas bi bio tudi treba iztrebiti določene kleptomanske gene v celotni populaciji.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ja zelo isti je ta isis, kot je bilo krščanstvo na začetku, so se učili od najboljših.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
...... Postavili vam bomo lep, kibernetski mavzolej in vsako leto izvedli rekvijem v vašo čast in slavo...
jaz bom dal kar v cron en rekvijem, da se 1 x letno izvaja, da ne bi slučajno pozabili...

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Pri nas bi bio tudi treba iztrebiti določene kleptomanske gene v celotni populaciji.

Tudi otroci niso nedožni.

Tole gre v shrambo. In bo prišlo kmalu prav.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.