Zakaj nobeden ne priporoča Fuji fotoaparatov?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.059
113
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Kater zaklop crkne pri 10k fotk?

Kakšen pa že pri poceni DSLRjih!
evil.gif
Ni bil namen primerjati različnih rangov, sem samo hotel povedat da sem z enim low cost fotoaparatom naredil precej več slik kot večina ljudi z 10x dražjimi.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi: V DSLRju mislim da ima fuji od vedno ogrodje in objektive od nikona, medtem ko ima "pamet" in senzoriko svojo. V določenih profi sferah je fujia kar dosti prisotnega. Vem da delajo tudi par 10k EUR vredne fotoaparate za rentgenske slike, IR (toplotni) spekter itd.!

Ker nikakor ne najdem primera Fuji DSLR-ja, ki je še v proizvodnji (in prodaji), mi morda lahko pomagaš s kakšnim linkom?

LP

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.059
113
S5 Pro je bil, pa vidim da ga ni več ... na uradni strani tudi ni nič, tako da domnevam da je fuji opustil to sfero!
tongue-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.921
10.651
113
kod Džej-Zija
Trenutno FujiFilm nima DSLRja v ponudbi. Nasploh je njihova ponudba na tem področju v zadnjem času precej uboga, kaže, da bolj ciljajo na masovno tržišče s povprečnimi kompakti, ker tudi boljših kompaktov novejšega datuma nimajo. Še največ, kar so v zadnjem času prikazali, je bil EXR senzor, pa še ni bil nek presežek, ker je pri vseh kompaktih z EXR senzorjem šepala optika.