Potem pa planeti ne bojo poravnani.saj ne bo izdal mikrolokacije
Potem pa planeti ne bojo poravnani.saj ne bo izdal mikrolokacije
WawEvo iz tega dne, slucajno nasel tale video, ko sem svojega nalagal. Isti dan. Tale majster ima 125x opticni zoom. Luna je od 2:18 naprej
Sem poleti z S20 FE 5G poskušal luno posneti in tole je največ, kar mi je uspelo (3x optični zum, vse skupaj 30x, vsi podatki pa so itak v EXIFu)Tole sem jaz z Note 10, to je 2x optični zum, ostalo digitalni. Tako da avtor ki ima S10, bi moral enako sliko dobit.
Alu folijo, ali šern od švas aparata?Komot, samo alu folijo daš na lečo. Tako smo gledali popoln soncev mrk v sloveniji 11.8. 1999. Nasi otroci ga ne bodo vec videli.
Samo za info. Samsung 21 ultra ima 10x optični zoom.!a si prebral, da samsung zazna, da slikas luno in v katerem obdobju in potem sam generira svojo sliko, ki je seveda kakovostnejsa kot 10x digitalni zoom. fake luno si prilepil.
Oboje lahko, na teleskope smo alu folijo dali.Alu folijo, ali šern od švas aparata?
Ja ima kao, ampak se zmeraj popravi sliko lune z umetnoSamo za info. Samsung 21 ultra ima 10x optični zoom.!
moji bodo, jih nimam v kleti zaprtih.Komot, samo alu folijo daš na lečo. Tako smo gledali popoln soncev mrk v sloveniji 11.8. 1999. Nasi otroci ga ne bodo vec videli.