Zakaj je boljsa?

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
rolleyes-1.gif

bonk.gif

A ti to meni???
confused-1.gif

Neeeeeeeee! Namenjeno je avtorju n-te butaste teme
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
prleki..ne bi šli na pir, pa se pogovorili? onesnažujete internet
hysterical-1.gif

pa če bi kdo koli drugi to rekel bi še razumel.... ne pa lih ti
hysterical-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Si bil včeraj v samsari pa te niso šmirglale?
grin1.gif

Takšen dečko, ki misli da impresionira z atovim novim nemcem, ki misli da ga vsi poznajo, ki misli da bi se mu mogla vsaka pod noge metat, ker je oh in sploh, more najprej doživet en reality check, pol se bo pa verjetno lahko začel menit s kakšno super punco. Do takrat bo pa lahko imel glupe okraske, ki padajo na atovga nemca.
priden.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Poznas vec ljudi, vec ljudi te pozna, imas svoje ime, v mestu ni modela, ki se ni slisal zate. Ona pa...

Murkota tudi vsi poznajo, pa ga 95% bab ne šmirgla. Če maš ti v RL tak ugled kot v VL, pol threada niti ni blo potrebno odpirat
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Si bil včeraj v samsari pa te niso šmirglale?
grin1.gif

Takšen dečko, ki misli da impresionira z atovim novim nemcem, ki misli da ga vsi poznajo, ki misli da bi se mu mogla vsaka pod noge metat, ker je oh in sploh, more najprej doživet en reality check, pol se bo pa verjetno lahko začel menit s kakšno super punco. Do takrat bo pa lahko imel glupe okraske, ki padajo na atovga nemca.
priden.gif

ne-ne-1.gif

Nema veze z mano tema. Niti slučajno ni povezano ne z mano, ne z mojimi kolegi. Pač idejo sn dobo,
ko sem gledal eno sceno v klubu... Vseskupaj pa mi je še kolegica nekako do-obrazložla, zato ta tema.

(zelo znenga pevca je dala povprečna baba "na hladno")
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Nema veze z mano tema. Niti slučajno ni povezano ne z mano, ne z mojimi kolegi. Pač idejo sn dobo,
ko sem gledal eno sceno v klubu... Vseskupaj pa mi je še kolegica nekako do-obrazložla, zato ta tema.

(zelo znenga pevca je dala povprečna baba "na hladno")

CCC, malcy, ccc.
grin1.gif

malcy.jpg