Zakaj je boljsa?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vzamimo dve punci. Čisto razlicni... (razen osnovnega porekla, patriot sem)
V prvo je clovek enstavno zalubljen! Carica je, zares "hara", najlepsa je, vsi jo imajo
radi, daš ji svoj avto za na morje s kolegicami (si je že kdo to upal?)
enostavno je tvoja pika na i. Dopolnjuje te.

Druga. Nezainteresirana zate (le toliko da te podkuri), niti slučajno se ne spogleduje s tabo,
enostavno te ne šmirgla, vbistvu čutis, da te se sploh ni opazila, in da sploh neve, da obstajas...
Oddaja tiste male vibracije, nekako "naletita" skupaj, ko zapuscata (vsak svoj) wc, in spoka...

Zakaj?
2 časovna pasa je pred tabo.
neve kdo si.
očetov nov nemec sploh ne pušča kakršnih koli "opažanj".
čeprav si "znan" tip naokoli, ve se kdo si, čigav si, je ne "zmaja"

Zakaj pri treh krasnih je jebena dior pupika boljsa, od tvoje že tako ali tako "najjače" punce v ulici?
Dejtaš prfektno 10tko. Najjačo fračo na vasi si ubodel. Zakaj je ta, ki je nekoliko "manj" zanimiva,
tolko mikavna?

Ne gre se za spremembo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Prva je WAY ahead pred drugo. Prva je jebena ikona slovenske lepote. To kaj ostali dejtajo so piksne.
Niti nebi pustil da se slikajo z njo! Si že vidla kovček z miljon evri? No zdaj si predstavljaj da ma blond lase,
noge pa tak dolge, da dobis občutek da se zaklučijo tam pri ramah. Enostavno prelepa za vse na tem svetu.

Druga pa nekako nasprotje. Še vedno luskana za popenit, ampak enostavno drugačna.
Ne boljsa, ne slabsa. drugacna. In njena najvecja napaka je, da te ne diha niti malo. Itak si 2x jaci od nje.
Poznas vec ljudi, vec ljudi te pozna, imas svoje ime, v mestu ni modela, ki se ni slisal zate. Ona pa...
Vse to jebeno iznici. To ji ne pomeni nic. S tem iznici tebe. From hero to zero. Kot da zdaj drzis jabolko,
v naslednjem trenutku pa niti ogrizka....

Celoten thred nima veze z mano. Vseskupaj je plod moje domislije v kateri niti navidezno ne stopa
nihče ki bi ga poznal, vedel zanj. Samo thread je...

Nazadnje urejeno:

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Temu se pa reče, da je energijsko nabita.
Imam izkušnje s takimi ženskami, niso ris lepotice 10/10, ampak so lepotice 9/9, ampak ko pride lepotica 10/10 v sobo, ljudje rečejo waw kako je lepa, ko pa pride taprava ženska 9/9, katera je nabita z pozitivno energi, ko kar čutiš kako završi ko pride v sobo-taka je pa ta zanimiva ženska.

In seks s tako je...tam šele vidi kaj je tisto kaj te je tako nepričakovano in zanimivo vleklo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik splash pravi:

In seks s tako je...tam šele vidi kaj je tisto kaj te je tako nepričakovano in zanimivo vleklo.

Je to obljuba?
confused-1.gif

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Probaj....ampak mora biti točno taka. 9/9, ne jebe te 5 %, če bi jo slučajno ogovoril v baru, te bi znala tudi napizditi, popolnoma nič ji ne pomeni, da si nevem kaka VIP oseba, ubistvu se prav poserje na to.
ampak ona rabi pa pravega moškega, in če to za njo si-ti bo dala in omogočila vse na svetu.
In če je prava ženska, točno taka, ki jo opisuješ, ti bo to resnično omogočila.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Hmm.......jaz pa si mislim da je to tak - da nas vedno mika tisto, kar je nekak težje dobit ali česar ne moremo met, tisto kar že mamo postane nezanimivo...
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Meni se godi vcasih (zelo po redko), da srecam osebo (beri, moskega ali zesko), da ko se z njo pogovarjam mi je prav prijetno, ker jo obdaja taka pozitivna energija. Sploh ni vazno kaj govori, ampak se zraven pocutim super, kot da bi bil zacaran. Gre predvsem za pozitivno energijo. (aura and stuff
smile-1.gif
). Ko srecam enkrat taksno punco, bom odHebal vse ostalo okoli sebe.

Edit: PS: mX, kaj vceraj nisi bil na ribiciji
smile-1.gif
?, da bi spet kak report naredo.

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Celoten thred nima veze z mano. Vseskupaj je plod moje domislije v kateri niti navidezno ne stopa
nihče ki bi ga poznal, vedel zanj. Samo thread je...

OFF: Huh, ko sem na hitro prebral, sem mislil, da je tole tvoj novi podpis...
evil.gif
joke

ON: Zakaj je bejba taka? Zato, ker ima tisto notranjo energijo. Karizmo. In če je precej luštna, je to zmagovalna kombinacija.
Zakaj pa tebe privlači? Zato, ker ni zainteresirana zate. Sploh zato, ker veš, da si dovolj dober zanjo - dokaz je prva bejba.
Zakaj ni zainteresirana zate? Razlogov je lahko več. Morda nisi njen tip moškega (osebnost ali videz), morda se ne pali na zasedene tipe. Morda ves tvoj sloves na njo deluje negativno. In pa ne pozabimo tiste minimalne možnosti, da jo fantje mogoče sploh ne zanimajo.
cry12bpy.gif

Torej, zakaj je boljša? Zaradi vseh zgoraj navedenih vprašanj, odgovorov, polodgovorov in zlasti neodgovorov. Ki jih lahko skupaj predstavimo z eno samo besedo - misterioznost. Prva je že osvojena, raziskana in poznana. Je že tvoja. Poznaš vsak njen kotiček (pa ne mislim zgolj fizično). Druga je neznanka, neraziskana, nepredvidljiva. In ker si po naravi raziskovalec, avanturist, postane ona središče tvojega vesolja, cilj tvoje raziskovalne odprave, postane Ona.

lp
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Meni se godi vcasih (zelo po redko), da srecam osebo (beri, moskega ali zesko), da ko se z njo pogovarjam mi je prav prijetno, ker jo obdaja taka pozitivna energija. Sploh ni vazno kaj govori, ampak se zraven pocutim super, kot da bi bil zacaran. Gre predvsem za pozitivno energijo. (aura and stuff
smile-1.gif
). Ko srecam enkrat taksno punco, bom odHebal vse ostalo okoli sebe.

Edit: PS: mX, kaj vceraj nisi bil na ribiciji
smile-1.gif
?, da bi spet kak report naredo.

Se strinjam s temle! Lahko ti povem, da je noro ko dobiš tako!
wink-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
mislim, da te je ta druga najbolj šokirala s tem, da čeravno tebe vsak pozna itd.....te ona ne pozna, pravzaprav ji dol visi za tebe. tako je na eni strani uničila tvoj ego, ki bi ga pa rad pridobil nazaj samo zato, da bi v prvi vrsti sam sebi pa tudi njej dokazal, da nisi ogrizek ampak jabolko.-

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Saj ta druga ti verjetno(dejansko) ni boljša, je samo večji izziv in zato trenutno bolj zanimiva...ko/če ti pa uspe pri tej, se ti pa zgodi, da je prva spet boljša.
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Nevem...enim je najlažje nardit neke znakece za stupid....totalno primitivno, od njih samih pa še ni blo nobenega pametnega posta za videt! Samo čakajo kak bojo lahko koga .......

Včasih se res sprašujem, če je ta alter sao za to da se en drugega hebe v glavo pa ker je največji AS ....eh kr neki

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Nevem...enim je najlažje nardit neke znakece za stupid....totalno primitivno, od njih samih pa še ni blo nobenega pametnega posta za videt! Samo čakajo kak bojo lahko koga .......

Včasih se res sprašujem, če je ta alter sao za to da se en drugega hebe v glavo pa ker je največji AS ....eh kr neki

samo... v tem primeru so znakci popolnoma razumljivi..... vsaj meni so in točno vem kaki je njihov pomen...

glede asov.... a sebe tudi zraven šteješ?
grims-1.gif