Zakaj cevlji smrdijo

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
bonk.gif
nimam gljivic. Se malo pa boste pogruntali, da imam tumor v hipotalamusu.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

Vcasih so tud men smrdel pa sem se na trepalnice lah postavu...sedaj pa skoraj 0
To ti je senzor v nosu odpovedal ali pa se je adaptiral na vsakodnevne pojave in je postal neodziven na stalen dražljaj.
evil.gif

@ ggg: preden kupiš čevlje, poglej sestavo notranjika - če je umetno, sam fakof (jebeš ta grtatex - kot korošci pravijo goretexu
evil.gif
- in dltatex). Isto kitajčeke, lidlne in podoben šrot skenslaj. Ledr je zakon. Štumfe pa samo bombažne.
Naravni materiali so pač dražji, a brez teh neželenih stranskih učinkov.

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
meni smrdijo, to je naloga čevljev, da smrdijo. me ne moti. če pa koga, naj jih pa pusti pri miru

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Čevlji smrdijo, ker so v njih smrdljive noge. Noge pa smrdijo zato, ker rastejo iz riti.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, hipotalamus mu je v kjurcu - so že pogruntali.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ok, brez zamere...
tongue-1.gif

Sem ti zgoraj opisal in lahko verjameš. Ko ti enkrat čevlji zasmrdijo, jih je treba v tistem hipu zabrisati v smeti!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Če hodiš v čevljih s prešvicanimi štunfi, se tudi čevlji navzamejo švica. Potem se pa ne posušijo dobro, postopek se večkrat ponavlja in čevlji postanejo greznica. Dobri čevlji rabijo dobro ravnanje- menjava nogavic, dobra higiena nog( kar je, resnici na ljubo, marsikateremu tipu španska vas) in seveda temeljito sušenje. Sam imam 15 let stare škornje, ki so bili veliko nošeni, premočeni od snega, dežja in blata, pa jih lahko dam kermu za pivo popit iz njih.
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Hehe, tip bi moral biti zadnji stadij kronika, da bi cuzal iz tvojega škornja.
Rugelj, se obrača v vazi. press
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
ok jaz umiram...prvo tema o domacem ciscenju zobnega kamna pol pa se to....kaj bi mi sele delalo ce bi pohal zraven