Zajeb*l, zaj ga je pa skenslala...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
no je že kaj ratalo iz tega je padla al ne?

Sej mi2 sma hodla predtem, samo ko sem šel, sma sla nekak narazen, z dogovorom, da boma
kao pol spet skupaj,...

Zaj scena in zamera in dretje pa je bilo, da se je zakamufliral pravi namen, da me more nekak skenslat,...
Čeprav vem da ji je zlo hudo... Kao me je dodala na FB... Bomo vidli kaj bo s tega... (mene nazaj več ni pa če se obesi)

Sej si bom zaj nekaj 18 letnega nasel....

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In pol sem jaz kriv ker se za silvestrovo napijem?
confused-1.gif

Karkoli drugega bi naredil bi bilo narobe, kakorkoli bi obrnu bi bilo narobe. Sounds familiar.
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.015
10.539
113
No, saj tudi on verjetno ni rokometa igral na ladji
grin1.gif

tako da je pošteno...
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja sej res, sej zato sma sla narazen, da se nebi mučla me bo prevaral/a, nebo, gor dol...
samo obljuba neka je bla da se počakama. Ker meni je ena oseba na ladji rekla, da v marcu
zaključi pogodbo in da se lahko preselim k njej v manchester... jaz pa cel zmešan domov k
bivši,...

danes poštenjak v ljubezni bit je tut pes...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej zaj mam pa mail dolg 2 a4 strani, kak obrazlaga da ma zdaj tezko zivlenje, zato ker sem nazaj prisel,
in da se nemore odločit in da spat nemore, in da sma oba vredu, in gor in dol...

Zdaj pa nevem kaj bi ji napisal da bi ji blo se malo bolj hudo, al ji naj napisem da jo bom počakal (kao)
pa si pol fuk-pupo naredim ven z nje, al naj nic ne napisem, al pa jo naj pošljem v 3 krasne... (kar bi jo najraje)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz ji ne bi nič pisal, glede na to, da ni imela "jajc" ti takoj povedat kaj in kako. Zaključi poglavje in idi harat dalje.