Zajeb*l, zaj ga je pa skenslala...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
(bom pisal raje kolegu kaj se je zgodlo)
evil.gif

za silvestrovo so meli čago, pa se model napije (punca ne ker ne pije nikol) in pol se skregata ker je on popolna budala,
(prvič sta se zdaj skregala tak malo bolj) in zdaj punčara ne odpisuje na SMSe, ne odgovarja na klice, maile, skratka kot
da je ni...

Kakšen recept uporabljate? Da se pošlje cvetličarno pa da ji po snegu pred bajto namečejo ene 100 rdečih vrtnic?

Dajte malo svetovat, ker modelu se bo zmešalo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Kdo si ti in kaj si naredil z malcomX-om?
evil.gif

redface-1.gif

Samo res.....stari kaj pa ti je
smile-1.gif

Drugače pa: bodi to kar si.....naredi to kar čutiš, ne pa kar ti bojo tukaj svetovali, ker ona ma tebe rada (recimo) edini ti najbol poznaš situacijo...ostalo se bo porihtalo samo od sebe....pa na koncu je vedno vse vredi....če pa ni vredi pa še ni konec
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ko je on plul po vseh mogocih morjih tega sveta si je ña nasla zavetje pri kakem klenem Stajercu. Ta noveletna zurka je bila pa odlicen razlog, da jo zbrise, ker on je pa res tak prasec, ker pije. Klasika.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ko je on plul po vseh mogocih morjih tega sveta si je ña nasla zavetje pri kakem klenem Stajercu. Ta noveletna zurka je bila pa odlicen razlog, da jo zbrise, ker on je pa res tak prasec, ker pije. Klasika.

zmaga.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
hja morda pa razmislja takole:

grem pit, se malo napijem, najdem bejbo in vedno sexam s drugo:)

drugace pa tisti ki je vpil da nej ne bo copata: da ga vidimo kako ga zena /lubica suka...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kako cvetličarno?...
rolleyes-1.gif
phe skenslat pjanca naj si najde eno pjanko pa naj ga skup žurata.

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
js jih po eni stran kar zastopm. dandanašnji tipi tolk pijejo da že ni več kul. Kako kej mora bit pički ko tipson ves skozlan zaliže z unim krasnim esihštihom po bambusu in čikih. Kakorkoli ker pa stari rek da klin se s klinom zbija še zmer velja je najboljša opcija da se ga uliješ tolk do konca da komi še hodiš. Pa prideš do bajte in sabo še flašo štoka in ji stuliš da boš tolkcajt žru pred bajto da crkneš al pa da pride vn in se pomenta. Takrat ji tut oblubiš da nauš več pil ker ni fajn bit pijan ko strela in pol če te odžene od bajte da si nenormaln pol ji komot fukneš flašo rdečga v fasado ker si itak koma in greš če pa se stopi in te vleče kozlat v kopalnco pa pod tuš pa to pol pa bo itak uspeh ta dan. Če se ga boš nametu še kdaj (seveda se ga boš ker tko pač je) se bo pa že navadla ker žvau crkne baba se pa navad. V primeru pa da se ga nalivaš precej pogosto to pomeni da si koma dva do trikrat na teden pol je itak boljš da nimaš nobenga človeka v življneju ob seb ker si bolan in bi te blo treba resno obravnavat. Ponavad pičke tut ne znorijo kar brezveze ampak je treba le pretiravat.

B81

22. jul 2007
37.013
10.539
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sorry, sam, če to narediš si navaden bebec.

pijača pred dekletom ...
bonk.gif
bravo ...

Al si z Maribora, al pa nisi...
aplauz.gif

Joke, man
grin1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Pivo je bolj zvesto ko baba, tak da če neke nea valja, zamenjaj babo. Za eno, kera nima fovšije do piva pa se ga te oba nasekajta, saj je to najbolj naravno. More pa biti Laško, se razume.

Za zmirom vaš, Batate

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sorry, sam, če to narediš si navaden bebec.

pijača pred dekletom ...
bonk.gif
bravo ...

Če je silvestrovo! Blo nas je ene 30 komadov, in smo pač dedi nekak bol skupaj bli, (dok smo se bli trezni)
in ker sem prisel domo po 8 mesecih smo se meli marsikaj za zmenit... On epa v Dior kotu, pač babji trači...

In seveda mi smo jack danielse lizali ven s kozarcev, pol pa se borovničke, pa se človek pač malo prenapije,
pa ji tut pove to kar ji gre (včasih negre drugače)...

In pol so ble zamere da nemore bit z mano itd, itd... Naj je ne kličem, ne dviguje telefona, ne odpisuje...

In pol seveda točno ve kateri so moji najljubši klubi, in se seveda v sobota tam naslika s kolegicami...

Se menima (celo nekaj blontnega sem mel na strani ko je prišla da smo ji malo lobosumja pognali...)
In pol pač pove da je medtem ko me ni blo...... Našla drugega... (in zdaj sta skup, medtem ko smo se
mi že veselo dol dajali vmes...)

Šment...

In pol sem jaz kriv ker se za silvestrovo napijem?
confused-1.gif