Zahvala poštenemu najditelju

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.084
2.855
113
No da še jaz opišem mojo prigodo, pred kakšnim mesecem kolesarim po podutiški od Kosez do Podutika in skoraj nad obvoznico vidim na tleh denarnico notri pa cca. 30eur, nekaj kun in cel kup dokumentov (osebna, BA kartica,...) zapomnil sem si samo da je ime in priimek bil slišati nekako latinski (nekako kot Enrique Iglesias
smile-1.gif
) no vzamem denarnico in grem na 500m oddaljeno PP in pridem notri in skoraj zbudim policista, ko mu povem da sem našel denarnico na tleh mi je samo rekel da naj jo odložim na mizo tam nekje v kotu (še ven ni prišel iz svoje čumnate). Me prav zanima če so se potrudili jo vrniti?

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
A je bil mogoče Fernando Iglesias? Od sodelavke tip je to, ne vem pa, če jo je sploh izgubil
smile-1.gif
bom vprašal v ponedeljek.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če ti jaz povem, jaz bi vsakemu vrnila denarnico, še vsakemu sem.

Z denarjem?
evil.gif

Šala.

Jaz sem jo pred cca 10 leti pozabil na avtu pred blokom (četrtek).
Naslednji dan iščem,...
Ker je ni bilo (v njej sem imal vse dokumente - vozniško, prometno, osebno, 40.00 SIT, kartico od sefa in ključ, bančno kartico,...), sem v petek vse preklical.
V ponedeljek pa ob 6.00 uri zvonita dva klošarja, češ, da sta našla mojo denarnico v kanti za smeti, ko jima je zmanjkalo bencina in sta iskala plastenko za na črpalko
uf-1.gif

Rekla sta, koliko jima dam za mojo denarnico z dokumenti (denarja jasno ni bilo več).
Povedal sem jima, da sem že vse dokumente preklical in da so nepomembni. Vseeno sta vztrajala vsaj za nekaj. Ker je bilo preveč očitno, da sta jo onadva našla na avtu, zapila denar in hotela še,
nahrung002.gif
nisem dal nič.
Pa saj sta pila 3 dni. Na moj račun
cry12bpy.gif