zadrega

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Sej jst o koncertu, o čem pa ti?
17758-icon_confused.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
eh kpa si smotan... pelu bi jo ta četrtk v maribor na HP pa bi blo:p pol mn komplikacij, pa še jz bi karte odkupla dle pa jeto to :D

trancek007

Pripravnik
26. sep 2007
51
0
6
Ok, potem dam pa še jst svoj oglas: 27let, 188cm, 105kg, zaposlen za določen čas, uni. dipl, Ljubljana, obvladam Excel, če pokličete takoj je prvi zmenek zastonj
smile-1.gif

llep2005

Pripravnik
14. sep 2007
51
0
6
Luwigana
www.apno.eu
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
eh kpa si smotan... pelu bi jo ta četrtk v maribor na HP pa bi blo:p pol mn komplikacij, pa še jz bi karte odkupla dle pa jeto to :D

Pa to zdaj sploh ni važno! Lahko bi šel tudi v Kočevje, samo odločil sem se za Zagreb!

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
eh v kočevju je blo bedno tko da... jah nč kwa nj ti rečm, srečo pr reševanju problema ti želim, al kako :p

llep2005

Pripravnik
14. sep 2007
51
0
6
Luwigana
www.apno.eu
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
eh v kočevju je blo bedno tko da... jah nč kwa nj ti rečm, srečo pr reševanju problema ti želim, al kako :p

Itak da je bilo bedno; komu se pa da tiste pijane vaške face gledat! In Maribor tudi verjetno ne bo ne vem kaj. V Ljubljani so pa 100% navdušil in zato je ostala edina opcija Zagreb!

Hvala za željeno srečno!
priden.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Dej če nimaš kaj pametnega povedat bod raj tih.
grims-1.gif

Itak, da če bo kaj takega naredil bo babnca dolgi nos poteglna pa se bo še pol leta postrani držala.
jezen.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik llep2005 pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
aaaaam...26?

Leta niti niso pomembna v teh časih...

hmmm, a si ziher da je imela v mislih leta
grims-1.gif
...... a si ti prepričan da je ona tvoja punca .... mislim, če je res tvoja punca verjetno ne bo rekla ne, razen če te ima za kaj drugega kot za fanta .... mogoče bi se pa mogel z njo malo pogovorit

llep2005

Pripravnik
14. sep 2007
51
0
6
Luwigana
www.apno.eu
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
Citat:
Uporabnik llep2005 pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
aaaaam...26?

Leta niti niso pomembna v teh časih...

hmmm, a si ziher da je imela v mislih leta
grims-1.gif
...... a si ti prepričan da je ona tvoja punca .... mislim, če je res tvoja punca verjetno ne bo rekla ne, razen če te ima za kaj drugega kot za fanta .... mogoče bi se pa mogel z njo malo pogovorit

Tole si pa pomoje malo zamešal?!
17758-icon_confused.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Gres enostavno z drugo, iz tistega kraja kjer boš pa ji pišeš kartico, oz. ji pišeš kartico
ti flyerji ko so, kar s flajerjem
evil.gif

Moj primer:

Na morju srečam podobno jagodo... Itak takoj poletna romanca, in nanese da more po 6tih dnevih domov...
obema je bad, ok, zmenima se, da se vrnema skupaj sama malozatem ko pridem domov. Pridem domov,
po 3 dneh se ji javim, da sem doma, gor dol, po ovinku omenim da je možno spet it čez kakih 5 dni,
takrat smo meli v celoletnem najemu apartman, tako da stroškov razen prevoza ni nobenih. Je rekla da
mi javi v cca 2 dneh, ampak vrjetno bo šla (nekaj je blo okol sluzbe če bo ali nebo dobila) in valda
nemore it
rolleyes-1.gif

Najdem drugo kolegico ki sma se tut menla da boma sla
redface-1.gif
(backup plan) in sma ji pol lepo s
paga pisala kartico. Nič posebnega, našel sem najbolj divjo razglednico z morjem in "lepe sončne pozdrave bla bla"
in spodaj najina podpisa. Čez kak mesec me je klicala za kavo, pa sem bil tolko da sem rekel da nimam časa.
Blo je težko ampak za ponos je treba reskirat vse. (lušna je bla pa tak da mi je še danes žal)