Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko boš to popucal, odpri ccleaner, na levi klikni orodja in nato zagon. Tam določi kateri programi se zaženejo ob startu računalnika, reštartaj računalnik in je to to.
FB videocalling je pač za video klice na FB. Nekako tako kot skype. Apple udater. Zaradi inštaliranih itunes, quick time itd. Če teh programčkov nima gor lahko briše zadevo.
Ali je možno da mi sedaj java kaj šteka
Kies air mi noče DL slik s telefona, tudi v edavkih se bojim da bodo kakšne težave.
Za kies sem že DL ponovno javo in inštaliral pa se še kar pritožuje da ne more več slik hkrati prenašati na laptop.
Nisem nikjer opazil težav, pa uporabljam dnevno 2 kar zahtevni aplikaciji v službi preko Jave.
Drugače je pa Java v zadnji verziji spremenila nekatere varnostne nastavitve, sem moral recimo za službeno nekje v nadzorni plošči omogočit, da mi jo je sploh pustilo zagnat, mogoče je to krivo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.