Zabarikadiral se bom v kullo!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ker imam počasi vsega dovolj, se bom zabarikadiral v kullo. Brez interneta. Ko se odbarikadiram, se oglasim. Naten e mirë!

I

Izbrisan uporabnik #9334

To imaš neko dodatno specializacijo, kajne
tongue-1.gif
?

Zdaj če je za kakih 2 - 3 mesece, bi se splačalo zadevo prestavit na december.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pač je revež sam, pa išče pozornost. Namesto, da tukaj iščeš kdaj je že to naredil, mu daj kakšno vzpodbudno besedo. Štibrčk, jaz sem s tabo in te podpiram v vseh cenovnih razredih in odnašanje prednjega konca, ob dodanem gasu na FWD avtombilu, v krožišču. Upam, da se je že stvar uredila in ti sedaj odnese rit. Je bolj zabavno
zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ker imam počasi vsega dovolj, se bom zabarikadiral v kullo. Brez interneta. Ko se odbarikadiram, se oglasim. Naten e mirë!

Špilferderber
bonk.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Itak ne boš zdržal dolgo .. ti priporočam, da en mesec ne plačaš položnice za internet, da ti ga izklopijo ... ko bo pa ti sila postala, pa jo plačaš in evo tebe in internet.
wink-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ker sem se zelo fino imel teden dni?
confused-1.gif

Ne, ker se tvoja inteligenca niža hitreje od tlaka. Tko, da...

Ampak ok, tko je že nekaj let. Ma da bi mel vsaj mal jajc, pa prletu na kak srečanje, da vidm jst tebe pogumneža.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Nekaj let? A se mi poznamo al kaj?
confused-1.gif
kwa sem bil pol šele brihten pred leti, ane...

Srečanje praviš? Lej, če me na vsak način hočeš videt, se lahko zmeniva, mam dopust in malo več časa kot sicer. Razen če imaš premalo jajc...
grin1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nekaj let? A se mi poznamo al kaj?
confused-1.gif
kwa sem bil pol šele brihten pred leti, ane...

Srečanje praviš? Lej, če me na vsak način hočeš videt, se lahko zmeniva, mam dopust in malo več časa kot sicer. Razen če imaš premalo jajc...
grin1.gif

tebe smo že večkrat hotl spravt vn, pa ni šlo...sej boš dojel kdo sm..