Za vse, ki non stop jamrate

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz

Mogoče me bo kdo obtožil preusmerjanja pozornosti ampak...
Kaj pa če bi ljudje ostali doma? In bi si žene poiskale službo in bi stari starši varovali majhne otroke? Tako to namreč poteka v večini družin pri nas (stare starše velikokrat nadomesti privat varstvo ali vrtec). Mislim, saj vem da si vsak želi nekaj boljšega, zase in za svoje. Ampak če recimo po enem letu vidiš kako stojijo stvari... pa zakaj z glavo skozi zid? Živeti v človeka nevrednih pogojih? Saj ni samo Slovenija v EU. Ampak pri nas je najbolj enostavno, govori se lahko po domače, razumejo te praktično vsi.
Pa ne razumet narobe, ne postavljam se v bran tajkunom, ki so v končni fazi od teh ljudi imeli korist. Zgolj poudarjam, da ima vsaka zgodba dve plati in hkrati ne razumem, zakaj se vztraja v takšnih pogojih? Če bi rekel zaradi denarja, ajde. Da bi mu ostala neka bolj konkretna vsota konec meseca. Ampak takole... jaz bi na njihovem mestu že zdavnaj spokal. In še tole: če bi se odločil za delo v tujini in ne bi mogel živet doma, s svojo družino, potem je all or nothing. Gremo vsi ali vsi ostanemo doma.

Just my 0,02

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Žalostno je to da se pustijo izkoriščati, en mesec ne dobiš plače greš pač drugam, razen če jim paše.
Da greš, rabiš sredstva. Poglej kaj si prejle napisal. OK, bom jaz: ni plače, ni sredstev.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Kdo pa, razen Jadota in Hanzija, jamra?