Za tiste ki so rodila oz. njihove dede

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:

Sprašuješ, če se punci/ženski brazda po porodu kaj spremeni ?
Dejstvo je, da se pri porodu vse razširi in ženske, ki so rodile dalj časa rabijo, da doživijo orgazem, kot mlada punca, ki še ni rodila. Izjema o tiste, ki imajo carski rez.

Tako da, boš pač se moral bolj potrudit, da jo boš zadovoljil.

Tale je pa cisto bosa. Obstaja tudi veliko punc, ki ze pred porodom niso nikoli dozivele orgazma.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tale je pa cisto bosa. Obstaja tudi veliko punc, ki ze pred porodom niso nikoli dozivele orgazma.

To so frigidne ženske, ki potrebujejo za moje pojme pomoč.
Glej naj si bo to za tebe bilo kakšna izjava (bosa), ter ne vem kaj še, pač napisal sem, kar sem prebral, ter o teh zadevah je bilo kar nekaj govora tudi na Discovery-u v oddajah Sex ...
Toliko kaj se tega tiče ....
pozdrav.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Po prvem porodu še ženske genitalije popolnoma nič ne spremenijo, niti ni nujno, da se prsa povesijo.
Izgled se spremeni šele po nekaj porodih oziroma po 40letu starosti.
Če se ženska veliko časa posveti vadbi, so prsi čvrste tudi po meni- beri po 50 letu
prav tako se ne razširi vagina, če ženska redno dela vaje za zoženje vagine.
Na kratko , mnogim žeskam se niti po 4ih porodih ne vidi, da so rodile, marsikatera pa je videti kot starka že preden je sploh rodila.
Za vse ne gre kriviti lenobo žensk, kajti ni vsako telo enako, kar ste po svojih izkušnjah že opazili na sebi, enako je tudi pri ženskah.
Nekateri imate/jo bolj čvrsto strukturo , drugi bolj mlahavo.

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Od bivšega šefa žena je zanosila in rodila. Pred nosečnostjo super geštel in mesec po porodu prav tako ponovno super... Je veliko telovadila tako med nosečnostjo kot tudi potem in se je vrnila glede na postavo v popolnoma prvotno stanje
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Struna pravi:
Od bivšega šefa žena je zanosila in rodila. Pred nosečnostjo super geštel in mesec po porodu prav tako ponovno super... Je veliko telovadila tako med nosečnostjo kot tudi potem in se je vrnila glede na postavo v popolnoma prvotno stanje
zmaga.gif

Si nažgal zadevo al si ko 15 letni mulci na drag rejsu ki samo gledajo?

Francoz

Pripravnik
Kroglice so super iznajdba!

Bil sem z eno, ki vadi s kroglicami dve leti. Očitno vadi redno.
Sedela je na meni (pri miru) in mi ga tako stiskala in masirala, da sem mislil, da so me priključili na molzni aparat za krave...
cheer.gif

Odlično torej tudi za nePegane in nePetkovške...

Skratka, da se, če se le hoče...
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sedela je na meni (pri miru) in mi ga tako stiskala in masirala, da sem mislil, da so me priključili na molzni aparat za krave...
Nimaš pravih kroglic v mislih!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
prav tako se ne razširi vagina, če ženska redno dela vaje za zoženje vagine.
Kako pa zgledajo te vaje za zoženje vagine?

Očitno nimaš otrok, če sploh imaš ženo.

Ali pa sta zaplankana.

Drugače se to imenuje Keglove vaje in kot je že Francoz povedal je super če jih baba izvaja med seksom.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Oprosti za mojo nevednost in zaplankanost. Moji ženi pač ni blo treba delat nobenih posebnih vaj da bi ji lula potem spet nazaj uplahnila. Zato me pa zanima. Moja je bla in še je, hvala Bogu, utrjena zdrava dečva.
No pa ti povej, kako ta vaja za zožanje vagine zgleda k si razgledan in učen in k nisi zaplankan, pa k maš bogate izkušnje ter otroke in očitno ženo, ki je imela preveč raztegnjeno vagino.
A se mogoče vagino skupaj spenja s kakšnimi ščipalkami za perilo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
A se mogoče vagino skupaj spenja s kakšnimi ščipalkami za perilo?

ne-ne-1.gif

S temle, ampak morajo biti rostfrei sponke:
spenjac.jpg

Izgleda da še nisi doživel seksa pri katerem ženska krči mišice medeničnega dna. Ko bi ga, bi vedel o čem govorim.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Izgleda da še nisi doživel seksa pri katerem ženska krči mišice medeničnega dna.
Že že, samo nisem opazil, da bi pol lula ostala bolj zožena.
Jaz sem do zdaj mislu, da je to početje pač del "posla".
Bemtiš, ona si je pa luliko naskrivaj zoževala? Ti porednica ti. Jo bom danes malo zaslišal in potem hinavsko malo uč vrgu, če res drži to kar si povedal...
Da mojmu pitonu nebi nekoč premalo placa zaradi tega zoževanja ostalo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Moja je bla in še je, hvala Bogu, utrjena zdrava dečva.

A jo sosedov Bogo "utrjuje".
Stardec, ti tega ne razumeš. Prihaja nova generacija, ki pozna še kaj drugega kot to, da prideš pijan domov, pretepeš ženo in jo potem še poseksaš.
Ženi za dan žena kupi tiste kroglice, pa naj natrenira stvar. Potem pa nujno poročaj.
write.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zaj nisn ziher, te pa prasam raje;

Kaj po porodu (enem) se fizično ženska spodaj fejst spremeni?
To da se gre par kil gor mi je jasno, pa da se košarica malo spremeni,
ni pa mi jasno, a se potem spodaj kanal razširi kaj, zgubi prvotno obliko,
je rit kaj manj trša, mlekarna se kaj povesi?

Al pa po domače; se mate zdaj kaj manj fajn ko ste se meli prej?

(prosim samo tisti z otroki)

To vprašanje postavi svojima staršema!

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
pa sej se da tut brez kroglic delat vaje za vagino...pač krčiš in sproščaš vaginalne mišice. Baje je dobro to redno početi, predvsem pa v starejših letih, saj tako redkeje pride do starostnih težav ala uhajanje urina ipd. Podobno lahko delaš tudi z ritenskimi mišicami (torej tistimi ob danki)-baje je priporočljivo tako za ženske kot za moške. Tko da mal ritko stiskat pa sproščat, pa pr 70ih ne bo treba pleničk furat
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec, ti tega ne razumeš. Prihaja nova generacija, ki pozna še kaj drugega kot to, da prideš pijan domov, pretepeš ženo in jo potem še poseksaš.
Ženi za dan žena kupi tiste kroglice, pa naj natrenira stvar. Potem pa nujno poročaj.
Hja, če maš ti take življenske izkušnje z doma, te popolnoma razumem.

Drgač pa, a ta vaša nova generacija nezna sexat z lulekom, prsti, jezikom itd....skratka, s svojim telesom?
Pismo, vam novogenerašem se sploh neda več fokat. Samo z nekimi kuglami, pa računalniki, didelni itd...se še zajebavate. Vi sploh ne rabite več drug druzga, važno, da maste mašine, lutke, kugle, maziva, itd... ki namest vas, in vaših lul močijo in delajo.
Stardec je pač stara šola in raje, namesto mašin, v sexu z ženo uživa sam s svojim telesom in čustvi.
Vi ste navadni zabušanti, ki se zgovarjate in zanašate na sodobno tehniko in elektroniko...
Da vas vidim zdaj, Industrijcipress...