Za tiste ki so rodila oz. njihove dede

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zaj nisn ziher, te pa prasam raje;

Kaj po porodu (enem) se fizično ženska spodaj fejst spremeni?
To da se gre par kil gor mi je jasno, pa da se košarica malo spremeni,
ni pa mi jasno, a se potem spodaj kanal razširi kaj, zgubi prvotno obliko,
je rit kaj manj trša, mlekarna se kaj povesi?

Al pa po domače; se mate zdaj kaj manj fajn ko ste se meli prej?

(prosim samo tisti z otroki)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Zdaj se imamo se bolje
wink-1.gif

Zenska se nic spodaj ne spremeni. Malo se ji razsirijo boki, vagina je pa itak preilagodljiva (kar bi lahko ze vedel).

Ko zenska doji, se ji povecajo prsa, ko preneha z dojenjem ima pa malo bolj povesene kot prej, ampak nic hudega.

Vse ostalo je pa odvisno od zenske, koliko se zaputi po porodu (z tem mislim na trdoto riti...).

LP

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Razlika je
smile-1.gif
in to očitna.

Na sploh gravitacija (melon, trebuha, riti) naredi svoje, prožnost neja več taka kak bila...itd.

Je pa precej od ženske odvisno...ene so po porodu take kot prej, druge neprepoznavne. KOlikor se katera zavzame da bos pravila trebuh v prvotno lego (kolikor je pač mogoče)...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kmečke punce, ker so utrjene, se ne spremenijo veliko, samo še lepše postanejo po porodu. Tako da tle ni problema.
Pri mestnih je pa problem, ker so po večini, (ne vse) razpacane in neutrjene. Joške po porodu mestnim frajlam zgledajo tako kot velike veke na očeh po prekrokani noči, rit jim pade dol, da potem tisto na nogah visi kot prazen ruzak, lula pa ostane izbočena in odprta kot pastirjeva usta kadar žvižga na paši.
Jaz nevem, al je tvoja iz kmetov al ne, zato premisli kar sem ti povedal.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
hysterical-1.gif

Sklepam, da ženska ki je bila bolj aktivna pred porodom in se je veliko ukvarjala s športom, da se ji po porodu ne bo veliko poznalo in bo tudi hitreje prišla nazaj v v staro formo. Je pa res to, da nekatere ratajo po porodu še lepše kot so bile prej.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ti bi pa tole moral vedeti, saj si baje strokovnjak za MILF-arce, vsaj tako si nekoč pisaril, da si jih žgal..verjetno je kakšna imela otroka in si občutil razliko med njimi in rosno mladimi puncami...

eh, verjetno si pozabil, da si z nami delil to izkušnjo
rolleyes-1.gif

drugače je pa tako kot so predhodniki napisali- odvisno od ženske, koliko je pripravljena poskrbeti za svoje telo..nekaterim ne bi prisodil da so rodile, druge pa pač drugače
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ti bi pa tole moral vedeti, saj si baje strokovnjak za MILF-arce, vsaj tako si nekoč pisaril, da si jih žgal..verjetno je kakšna imela otroka, in si občutil razliko med njimi in rosno mladimi puncami...

kak te naj vem kaka je bla pred potrodom. To je isto kot da se vsedem v avto ki je čipan, nemorem
ocenit kolko bol leti, če se pa predtem ko ni bil čipan nisem nikol peljal.

To je isto kot da pijem zluftano kokakolo, kak te naj vem kakega okusa je ko ma mehurčke, če pa je
drugače ko brez njih nisem pil.

Al pa da nas Lepec povabi v havano, kak te naj vem če je zdaj lepše ko je renovirano, če prej nisn bil nikol not.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Spodaj se ne spremeni kaj dosti, in tud potem pri 40+ so nekatere zelo kompaktne
smile-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Awww
evil.gif

Drugače pa -zdaj sem veliko bolj fukiš in je zex bolj fajn, samo časa je pa res premalo za tovrstne aktivnosti- naprimer 1x na teden je puna kapa.
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mojo kotanje omladincov je prošlo...mam drugače poštiman lajf. Hvala za povabilo
redface-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ti bi pa tole moral vedeti, saj si baje strokovnjak za MILF-arce, vsaj tako si nekoč pisaril, da si jih žgal..verjetno je kakšna imela otroka, in si občutil razliko med njimi in rosno mladimi puncami...

Še vedno drži star pregovor, ki prav paše v kontekst; kdor dosti laja, malo grize !

Sprašuješ, če se punci/ženski brazda po porodu kaj spremeni ?
Dejstvo je, da se pri porodu vse razširi in ženske, ki so rodile dalj časa rabijo, da doživijo orgazem, kot mlada punca, ki še ni rodila. Izjema o tiste, ki imajo carski rez.

Tako da, boš pač se moral bolj potrudit, da jo boš zadovoljil.