Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
tam pa morajo biti vsaj jebačka kola.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
tam pa morajo biti vsaj jebačka kola.
Dobro da si rekel vsaj, ker tu polek spada se xy faktorjev. Žalostno. Velja za 98% žensk tu v mojem firtlu.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Yo, tiste, ki imate zelo lepe punce, sprašujem, kako handlate, da vam recimo žvižgajo za žensko iz lokala, da bi jo radi vsi spoznali, osvajali, potem razni "pametni" in "smešni" komentarji ... ??? Popizdite in se stepete, se nasmehnete in grete dalje ali preprosto ignorirate?Jaz sem do sedaj vedno poskušal ignorirat zadevo, vendar se je treba za dekle znat malo bolj postavit in ne pustit vsakega junca, da jo ogovarja.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NAjbolj je ko jo gledajo pa to opaziš. Pa mal počakaš da se mal približa.( To govorim o diskačih) Pa popl ko še mal gleda pa ga pogledaš pa se lepo stisneš k svoji dragi pa jo ogabno zaližeš. Ko vidš kok se hitr spele
Citat:
Če bom meu pa kdai potrebo po taki bom pa odlomu 100eurou pa si jo bom naroču na dom kt pizz(d)o
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Citat:
Če bom meu pa kdai potrebo po taki bom pa odlomu 100eurou pa si jo bom naroču na dom kt pizz(d)o
Ne vem, če se že dobi uiber pras*ca za 100 €;. Pač takšna o kateri teče debata na forumu. Za takšne stoj pa glej, boš odcolal čez 500€.
Drgač pa ja, če maš takšno punco, ne smeš zaspat v razmerju. Čim se začne bejba dolgočasit si history.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
aha vidm da nisem informiran.......500 demit!
Citat:
Men to ni punca.......ker punce ne rabm v vitrini.....rabm kako k uživa v smučanju......gre rada v gore......na morje čez weekend.....skratka k ne komplicira če se ji šminka razmaže!
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah, tkole je, če bi jih imel 18, bi teoretično že lahko bila moja mama, imam jih pa 21, tako da jo boš moral vprašat, kdaj je dobila menzo (pri 11 je tudi že možno), da bova lahko tole razčistila.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Men to ni punca.......ker punce ne rabm v vitrini.....rabm kako k uživa v smučanju......gre rada v gore......na morje čez weekend.....skratka k ne komplicira če se ji šminka razmaže!
Sem te imel za starejšega.
Babo nucaš da ti skuha, opere, zlika, pospravi in se zna dobro poonegavit!
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Sem te imel za starejšega.
Babo nucaš da ti skuha, opere, zlika, pospravi in se zna dobro poonegavit!