Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sej verjetno je že prej poganjalo sam ni blo cajta it vunta fotkat pa se lazt po tleh ;d sem pa porajtu, da je tistle moj žafranček pobožn (križ na listu)
Poleg tega, da sliko čisto pokvari vodni žig (pa začita gor ali dol), se tudi strmina zdi nekam preveč položna, kot da bi letel nad ciljno ravnino. Razen če ni to kakšna vzpetina ob skakalnici.
Citat: Uporabnik scorpion pravi:
Poleg tega, da sliko čisto pokvari vodni žig (pa začita gor ali dol), se tudi strmina zdi nekam preveč položna, kot da bi letel nad ciljno ravnino. Razen če ni to kakšna vzpetina ob skakalnici.
bolje preventiva kot kurativa. fotke ne mislim podarjat takole, sploh ker folk misli, da če je na netu, da je njihovo. torej - watermark ostaja. tole je še pred samo strmino, na "puklu" oz. nad njim ... zato ni tako strmo videti. sem probaval nekako umetno z nagibi povdarit strmino hrbtisca, pa izpade prevec nenaravno potem ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.