meni osebno je ta neprimerno boljša.
Bizz, dobre kapljice, tega se sam nisem nikoli šel, ker bi verjetno prej izgubil živce in vrgel fotič v vodo ...
glede fotk hrane pa ... iskreno ... meni nobene fotke hrane ne naredijo luštov. sploh tiste iz prej omenjenih Hofer/Lidl/Mercator/Leclerc letakov ne, prej obratno ... da o tistih fotkah hrane v Sparovih restavracijah ne govorim ... ne hodim v Sparove restavracije skoraj vsak dan jest samo zaradi teh fotk ...
priznam, da tudi te fotke vse ne vzbudijo lakote, dejstvo pa je, da gre za fotke, ki so delane, po moje, precej out of the box. niso tipične, niso standardne. ampak delajo. mene pritegnejo. mogoče res niso za v prospekt, jih pa še kako vidim v kakšni moderni kuharici, denimo. kar je za moje pojme še večji dosežek ...
kar pa se obdelave tiče - meni vse obdelave pašejo, tako "desaturirane", kot s "pobrkljanimi WB-ji in kontrasti" ... (čeprav ne vidim, kje vi to vidite, prvi dve fotki sta malce obdelani, a še vedno normalnih barv, tistle ninja kuharček pa se mi zdi da ravno obdelava naredi piko na i).
napram masakrom, ki jih vidim v obdelavah fotk poročne fotografije (vem, malo mimosunsko, pa vseeno), so tele obdelave zelo na mestu. je pa res, da imajo vsake oči svojega malarja. in meni tale malarija paše ...