Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Da nas mx ne vlaga in bo samo kot šofer šefa peljal v nemčijo...ker to bi blo tudi možno pri njem....
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tip hodi po srajce v čistilnico..tako da dvorane ne bo od blizu videl,kljub fejk tag heurju.
A okoli vratu?Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
... in glomazna ura.
Torej lederhoze?Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Priznam, da po Avstriji bolj malo hodim. Aja, točno, mx dela za jodlarje.
Mx, ignoriraj moj prvi odgovor in upoštevaj običajna jodlarska pravila oblačenja.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
S tem se ne bi strinjal. S tem da se lepo oblečeš (v tem primeru kravata) pokažeš tudi nek bonton in spoštovanje do sogovornika. Ne morš uletet na resen sestanek kot tazadn houdre iz sela. Če si lepo oblečen lahko pustiš dober prvi vtis (še predno odpreš usta). Verjetno bi bilo politikom v Bruslju (ali pa še kje drugje) bolj komot sedet v trenirki in supergah na sestankih.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
S tem se ne bi strinjal. S tem da se lepo oblečeš (v tem primeru kravata) pokažeš tudi nek bonton in spoštovanje do sogovornika. Ne morš uletet na resen sestanek kot tazadn houdre iz sela. Če si lepo oblečen lahko pustiš dober prvi vtis (še predno odpreš usta). Verjetno bi bilo politikom v Bruslju (ali pa še kje drugje) bolj komot sedet v trenirki in supergah na sestankih.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Da nas mx ne vlaga in bo samo kot šofer šefa peljal v nemčijo...ker to bi blo tudi možno pri njem....
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Predvsem se boš moral pa naučit, da hodiš po svetu " s kravato" in ne "z" kravato
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V petek imam seminar v minhnu, načeloma nič posebnega 3 ure bla-bla-bla, in mrš domov. Večinoma smo tu vsi jeans, srajca,
sako/jakna, v petek pa gre "stari" zraven, in model me je danes ko sem bil "zunaj" poslal ko pesa v čistilnico dvignit cote, in skoz
plastiko obešalnika sem videl sako, srajco in hlače, tako da model bo v kravati sigurno.
Naj naprej furam stil kot do zdaj (še nikol ni rekel besede), al si naj napnem kravato okol krofa?
Računal sem, da mi je opcija sako, hlače, in kravata na zadnjem zicu, pa si jo nataknem ko iztopima (če jo bo imel gor),
po drugi strani pa spet mu mogoče nebo sedlo, ker on mora zgledat nekako "bolj", pol pa spet tatretjič razmišljam,
da jaz "zunaj" predstavljam njega in firmo, in da morem bit spopeglan do vezalke.
Pa kravate mi ni za nosit, ker me duši, sn bol boli te qrac stil, poceni jeans, šuhi in srajca in sako ki spominja na jesensko jakno.
V firmi sem med novimi še vedno, tako da pač špilam šefovo psico
pa trenirko okol bokaCitat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Brez kravate, obvezno! Še celo priporočeno je, da si brez in recimo v novem dresu slovenske članske nogometne reprezentance!