Z avtom v Beograd

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Ma po beogradu sam pici misko, niti ene polcije nism srecal ( z izjemo alko kontrole ponoci,ampak smo bili v taxiju) . Folk fura po stilu "ko je jači" , tko da ne pričakuj da te bodo kej dosti spuscali,se bos moral sam "zrint" .
Ne pozabi it na slavonski rondo ( upam da sem prav napisal) , upam da prides vn s celim avtom
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ma po beogradu sam pici misko, niti ene polcije nism srecal ( z izjemo alko kontrole ponoci,ampak smo bili v taxiju) . Folk fura po stilu "ko je jači" , tko da ne pričakuj da te bodo kej dosti spuscali,se bos moral sam "zrint" .
Jaz sem bil pa presenečen lani, da se je promet v naseljih zelo umiril v primerjavi s prej. Zdej pa ne vem ali je ravno takrat kakšen nov zakon s strožjimi kaznimi začel veljati ali sem pa ''čudno'' dojemal situacijo
grin1.gif
.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Srbi za volanom + tramvaj + avtobusi + pešci + nobene oznake = strah in trepet povprečnega slovenskega voznika

ma ni tako hudo v tem kao rondoju.....tramvaja se res paziš ker on ne more odvit izven svoje proge...potem drugi glavni je bus potem si pa že ti s svojo koreto...pač opazuješ okrog sebe ker razbit avto ni nobenemu v interesu

je pa BG dokaj konfuzno mesto s tistimi grički...super duper nov most ki praktično ne pelje nikamor (je pa lep
smile-1.gif
)..pa tko

noben baubau ni po BG furat...pač se navadiš...polna črta, semafor, prehod za pešce...so samo stvar dogovora, ne nek naravni zakon
smile-1.gif

pa všeč mi je ker so cigoti res cigoti ne pa lokalna mafija

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.644
1.152
113
Titograd
Sem nekaj prevozil po BG, morš imeti kar dobre živce in delujočo plozo
smile-1.gif
tudi omenjeni rondo sem prevozil in ostal cel hehe. sicer pa se kar da, morš biti pač malo skoncetriran kaj delaš. Je pa najboljši način prevoza po BG itak taxi.

Avto parkiral v shoppingcentru Ušče, potem pa dalje s taxijem..... neprekinjeno je največ stal 2 dni in 2 noči, pa je bil nedotaknjen. Parking pa zastonj
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: