Youtube izbrisal risanke

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
308
6
18
Kakih 14 dni opažam, da so na Youtube-u pobrisali ogromno SLO sinhroniziranih risank.
V čem je fora? Kdo je to zahteval? Spet kak SAZAS ali kaj podobnega?
Profitiral po moje ne bo nihče.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Citat:
Uporabnik b_t pravi:

Mogoče otroci "sodobnih" staršev, ki mulce zaradi ljubega miru odložijo pred računalnik na seanso zastonjske zabave?

Ampak na račun tega verjetno ne bo noben otrok več v naravi ali se vsaj na dvorišču preganjal z vrstniki. Torej bodo profitirali kvečjemu ponudniki TV programov in internet providerji z višjimi paketi za uspešnejši download ukradenega vzgojnega materiala.

Imaš prav, rezultat bo nikakav, dejmo podpisat peticijo za vrnitev risank na BT.

crazy1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik b_t pravi:

Mogoče otroci "sodobnih" staršev, ki mulce zaradi ljubega miru odložijo pred računalnik na seanso zastonjske zabave?

Ampak na račun tega verjetno ne bo noben otrok več v naravi ali se vsaj na dvorišču preganjal z vrstniki. Torej bodo profitirali kvečjemu ponudniki TV programov in internet providerji z višjimi paketi za uspešnejši download ukradenega vzgojnega materiala.

Imaš prav, rezultat bo nikakav, dejmo podpisat peticijo za vrnitev risank na BT.

crazy1.gif
Te je prosil, da mu moraliziras?
bonk.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.081
580
113
So bile vse od istega nalagalca? Lahko, da so ga pobrisali in potem je šlo tudi vse kar je naložil. To se kar velikokrat zgodi.

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Zakaj se je SAZAS pritožil na govejo muziko?
Ker so pogruntal, da je konjska vmes.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ta youtube je postal itak ena velika reklama, predvsem v tujini je že tako; pri nas pa počasi...brišejo pa čedalje več stvari, v tujini ni ogromno vsebin sploh dosegljivih....