yahoo mail na mobilcu

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
yo! uporabil iskanje, a me zadetki niso zadovoljili.
a mam lahko yahoo mail na nokiji E50? imam samo navadni mail račun, ne pro-ja.
službeni mejl preko pop3 mi normalno deluje, zdaj bi rad mel gor še komercialnega.
se da dat yahoo navadni gor? če ja, kakšne so nastavitve?
kako je z gmailom, gre gor? ker gmail mam tudi, če ne bo šel jahu, bom dal gmail. tudi tu me zanimajo nastavitve.
telefon nima wifija, ima pa e-poštni odjemalec.
hvala in lp.

p.s.
kako je z novo verzijo SW za E50? je že na voljo? mi jo morajo na telerayju zastonj nadgradit? zaradi težav z imenikom namreč.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
najbolje je, da si vse emaile ki jih imaš (yahoo, službeni,..) preusmeriš na gmail. google ima na voljo java aplikacijo mobile gmail, s katero lahko zelo pregledno gledaš emaile. lahko gledaš tudi doc, pdf, jpeg, gif priponke. je pa ta program brezplačen. snameš ga tako, da v mobitelov webbrowser napišeš http://gmail.com/app in si jo potem snameš.

zgleda pa nekako tako:
mobileapp_inbox.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
lahko imaš yahoo mail na telefonu.
tistga načina, da bi tvoj vgrajen email odjemalec pobiral pošto ne poznam, sam pa uporabljam yahoo-jevo aplikacijo, kjer imaš zraven še neke novičke, vreme, flickr... tko, da si moreš vbistvu aplikacijo inštalirat na telefon.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kul, hvala fusion. instaliral v telefon, dela brez problemov. mi je bla ta varjanta še najljubša, da nisem rabil preusmerjat mejlov.
deluje pa vse, novičke, mejli, vreme. ful kul.
edino še ta flickr se podučim kaj je, pa bom še to uporabljal.
lp

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
najbolje je, da si vse emaile ki jih imaš (yahoo, službeni,..) preusmeriš na gmail. google ima na voljo java aplikacijo mobile gmail, s katero lahko zelo pregledno gledaš emaile. lahko gledaš tudi doc, pdf, jpeg, gif priponke. je pa ta program brezplačen. snameš ga tako, da v mobitelov webbrowser napišeš http://gmail.com/app in si jo potem snameš.

zgleda pa nekako tako:
mobileapp_inbox.gif

A ta aplikacija deluje samo za Yahoo ali tudi za druge ?

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
deluje samo za gmail. lahko pa si seveda preusmeriš pošto od drugih ponudnikov na gmail in tako gledaš emaile tudi od siola, volje, itd..

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
deluje samo za gmail. lahko pa si seveda preusmeriš pošto od drugih ponudnikov na gmail in tako gledaš emaile tudi od siola, volje, itd..

z yahoo-ja in hotmaila preusmeritev ne delaLPWWY

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
lahko imaš yahoo mail na telefonu.
tistga načina, da bi tvoj vgrajen email odjemalec pobiral pošto ne poznam, sam pa uporabljam yahoo-jevo aplikacijo, kjer imaš zraven še neke novičke, vreme, flickr... tko, da si moreš vbistvu aplikacijo inštalirat na telefon.

Kje se pa dobi aplikacijo za yahoo, sploh nisem vedela da tudi oni to ponujajo
smile-1.gif

lp

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1
Aplikaciji se reče go!yahoo. Dobiš pa jo na njihovi spletni strani (direkt naslov pa mislim da je: www.get.go.yahoo.com).

Jaz sem jo ravno iskal za SE P1, samo za ta tip telefona ne dela:(

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ko maš svoj mejl odprt, je na enem od zavihkov (novi yahoo mejl beta) možnost, da si pošlješ nastavitve za tvoj telefon. vtipkaš svojo številko, shraniš sms, instaliraš zadevo, vpišeš svoj yahoo ID in password in že stvar dela tudi na mobilcu.
that's it. malo poglej.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
no so ti že povedal pred menoj. jst sem prej imel od yahoo-ja eno drugo "sotritev" al kar je blo in pol mi je en dan kr samo ponudlo, če želim naložit to aplikacijo.