XTREAMER e-TRAYz

Svedr

Pripravnik
13. apr 2010
75
0
6
Podavljeni!
Ima kdo od vas doma XTREAMER e-TRAYz ? Kupil sem ga rabljenega, pa imam občutek da že vem zakaj ga je model prodal....
Proti Extreamer playerju katerega imam, se mi zdi tole čist mim izdelek.... No ja, verjetno ne znam uporabljat...
Za kaj ga uporabljate ? Kolikor ga gledam ga še kot ohišje za USB diske ne morem uporabljat.
Kakšen namig dobrodošel......
cheer.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Evo - jaz isto
frown-1.gif

Ravno danes sem se nekaj ukvarjal z njim in namestil rTorrent pa vleče dol za eno ubogo žalost. 15Mb
uf-1.gif

Očitno sem se razvadil na Synologiju, kjer vse teče kot mora - od web strani,pošte,torrent mašine,SNMP monitoringa in še druge stvari.

Tale Etrayz je HW prav OK samo SW je pa ena res velika žalost - niti polizdelek
13.gif

Pa še tisto od SW kar "dela" je modificiral TheHijacker, ki je naše gore list
cheer.gif

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.533
854
113
Dela že leta, ravno dovolj hiter, da streama filme na Xtreamer ali PC. Ni hiter, je pa glasen.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Ga že leta uporabljam kot NAS disk. Na njem poganjam toreenta, DLNA server, svojo spletno stran... Ni ravno Ferrary, je pa čisto soliden Hunday:)

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
Ga imam že dolgo in se lepo obnese. Res ni neke hitrosti ampak za backup vsem datotekam od fotografij dalje, je pa zelo priročna zadeva. Tudi kot DLNA strežnik za multimedijo je ravno pravšnji in še nisem zasledil nekih napak. Software se že dolgo ni posodabljal in bi potreboval kakšno nadgradnjo, da bi bilo uporabniku bolj prijazno glede na celoten razvoj opreme. Očitno so opustili tale razvoj programske opreme.

Kot sem rekel, za backup je zadeva solidna, za kaj več pa Synologi ali kaj podobnega.