xperia mini pro zmrznila

endva3

Pripravnik
20. feb 2013
30
0
6
Ns SE xperia mini pro z drsno tipkovnico, je popolnoma zmrznil touch screen, tako da ga lahko samo prizgem in ugasnem preko drsne tipkovnice, ne morem pa niti pina vtipkat ker drsnik za odklep telefona ne prime, kaj lahko naredim, nujno rabim nasvet ker sem v tujini, tel pa nujno rabim, kaj je najpreprostejsa resitev, zgodilo se je kar naenkrat, ko sem ga prizgal ni hotel delat, kaze pa zgoraj v okvircku nek klicaj in Watts app error, ga lahko resetiram brez touch screena in pri tem ne izgubim podatkov s SIM in SD kartice?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ta link beri in v sredini linka imaš pod: step 3, napisano : Recovery mode, obnoviš system android na tovarniško nastavitev,
http://www.androidnectar.com/how-to-root-sony-ericsson-xperia-mini-pro-sk17i-4-1-b-0-587/
POLNA BATERIJA - NUJNO. Ko boš v recovery mode dej:
1. wipe cache partition
2. wipe data/factory reset
Tel. ti bo sam naredu vse, cca 2 - 5 min. Ti samo daš začetne nastavitve in imaš spet na novo. L.P. SD dej ven. Vse na tel. pa zbriše.

Nazadnje urejeno:

endva3

Pripravnik
20. feb 2013
30
0
6
OK, prej sem vzel ven SD kartico in pustil tel. nekaj minut na miru, jo vstavil nazaj in potem je zacel normalno delat, vendar sem vseeno ponastavil na tovarniske nastavitve, kar preko telefona, ponovno se je postavil, zbrisal vse kot je normalno, delal normalno 5 min, potem pa spet isto, zmrznil in ne dela touch scr. Je potem sploh smiselno da grem cez postopek, ki si ga opisal? Saj verjetno bo isto samo nastavil nazaj na tov. nastavitve, kar sem ze storil pa ocitno ne pomaga? Je se kaksna druga resitev? Hvala.

endva3

Pripravnik
20. feb 2013
30
0
6
A se ta telefon po kaksnem kljucu da uporabljati preko tipkovnice, brez touchscrena? Bi pa moralo it od zacetka, torej z vpisom pina preko tipkovnice, ker ga ne morem odklenit >z drsnikom<.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
ne, edino kot so ti že predlagali na novo naloži operacijski sistem

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Preden delaš kakršenkoli reset ali uporabiš kako orodje, probaj odstranit zunanjo SD in vklopi telefon brez zunanje SD in boš videl, če ti bo po 5 minutah zopet zmrznil, če ti ne bo, boš vedel, da je zanič zunanja SD in bo potreben nakup nove.

p.s.
Ko si Telefon ponastavil na tovarniške nastavitve si potem naložil Watts app aplikacijo preden ti je telefon ponovno zablokiral?
Da ni kje ta aplikacija kriva za tvoje probleme.
Probaj odstranit to aplikacijo, če bo potem telefon delal OK.