Jaz imam xperio arc s zdaj že kakih pol leta in sem precej razočarana. Imam nekaj čisto malega naloženih aplokacij, ki sploh ne zauzamejo veliko prostora (uporabljala pa bi jih rada veliko več), skoraj nobene muzike, uglaunem nič kaj takega, polnilnik je bolj prost kot zaseden... Ga pa ogromno uporabljam in mi baterija ob redni uporabi ne zdrži niti en cel dan tako da ga moram polniti vsako noč... Počil mi je na vrhu pri leči, tako kot je napisal en uporabnik malo nazaj, sporočila mi pošilja in nalaga skoraj minuto, učasih več... Ko se mi sprazne baterija in ga čez 5min uklopim mi use nastavitve restarta in moram use določiti še enkrat, zadnih sporočil mi pa še lep čas ne pokaže... Lep telefon za pogledat in za uporabljat, preprost in zelo uporaben meni, super fotoaparat, vendar pa kar se zmoglivosti tiče precej porazen. To je telefon res samo za tiste, ki ga imajo za klicat in pisat sporočila, pa za kakšno igrco še met dodatno in seveda facebook...
Razmišljam da bi use še enkrat resitirala in use na novo naložila pa sploh ne vem če bo kaj bolš... Je imel kdo podobne težave in jih je kako rešil?