Xperia Arc s ali...?

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Če ti je pomembno tekoče delovanje, potem se Arc S izogibaj. Mi je bil odličen telefon - sploh dizajn mi je še vedno 1A, samo požrešnost ICS-a in podhranjenost strojne opreme mu zbijeta kar nekaj točk
wink-1.gif

Čez kamero pa nimam kaj rečt...dela več kot solidne slike
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Mislim, da ima Xperia P porazno baterijo.
Skratka v tej kategoriji oz. za tak denar mislim, da je absolutni zmagovalec kar S2. Zadeva je na slikah malce mizerna ampak v živo meni oblikovno čist odgovarja. Osebno bi za tak denar, če bi vzemal andorida vzel S2, če ga sploh dobiš tok ugodno ker zadeve imajo kar konkretne cene.

Kaj pa kakšna lumia 800? Zelo lep telefon, odlično izgleda, deluje super, men ni slaba izbira za tak denar.
kaj misliš pod porazno baterijo? En dan normalne uporabe z nekaj maili, vključeno vso sinhronizacijo, nekaj foto ne zdrži?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Xperia P ima zelo majhno kapacitet vgrajene baterije tako se je vredno prej pozanimat koliko drži. Na gsmareni ima Xperia battery endurance 28h, Galaxy S2 pa 40,pa S2 recimo drži ob normalni uporabi dan in pol, ob intenzivni pa recimo da prideš z baterijo od jutra do večera. Glede na te podatke bi ti Xperia P jokala že popoldne.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Več je pomagal drugim tukaj na alteru, kot ti, če se že spuščamo v to...Arc S je slab nakup, čeprav je samo dobrih 100 eur...

http://www.bolha.com/telefonij...clct=1362755083

13.gif

Če bi si dobro prebral moj prvi post bi bilo marsikateremu kaj bolj jasno,potem je sledilo bvaderjevo prepucavanje.
Vidim da so tu gor samo eni prepotentneži,ki ne znajo druzga kot neko prepucavanje in pametovanje.
Od takih ne potrebujem nasvetov.Tako da hasta la vista MF

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če boš razmišljal o Lumii 800, imaš samo za malenkost več že HTC 8S. Ni pa z Lumio 800 nič narobe seveda.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Več je pomagal drugim tukaj na alteru, kot ti, če se že spuščamo v to...Arc S je slab nakup, čeprav je samo dobrih 100 eur...

http://www.bolha.com/telefonij...clct=1362755083

13.gif

Če bi si dobro prebral moj prvi post bi bilo marsikateremu kaj bolj jasno,potem je sledilo bvaderjevo prepucavanje.
Vidim da so tu gor samo eni prepotentneži,ki ne znajo druzga kot neko prepucavanje in pametovanje.
Od takih ne potrebujem nasvetov.Tako da hasta la vista MF

Čudno da mi med seboj nimamo problemov, samo ti jih imaš z nami? Pa to da svoje mnenje povem je prepucavanje?
stupid-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Mislil si verjetno tole http://blog.gsmarena.com/sony-...itemagic-creen/
Na xda sicer pišejo, da je po updejtu stanje precej boljše.

Ja to so ti testi, ki jih GSMArena dela. Super potem če so kaj s posodobitvijo popravili. Gledaš striktno samo Android? Če pride tudi drugo v poštev je nasvet titova tudi dober. Lumia 800 je dobro narejena, kamera je OK, hitra kot ris, bo pa obtičala na WP 7.8, HTC 8S pa je novejši z WP 8.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Mislil si verjetno tole http://blog.gsmarena.com/sony-...itemagic-creen/
Na xda sicer pišejo, da je po updejtu stanje precej boljše.

Mogoče da je kaj boljše, dvomim pa da je še enkrat boljše. Žal so te xperije s strani kapacitete precej podhranjene.
Sem imel na testu Xperijo S, baterija mi je zdržala komaj do štirih popoldan. Ob enaki porabi mi je S2 zdržal, do ene osmih zvečer, z S3 sem se z lahkoto prebil do enajstih, polnoči. Na Xperii Ion mi je tudi relativno hitro pošla, hitreje kot na S2. Na trenutnem Galaxy Nexus pa tudi ne preživim dlje kot do šestih, sedmih zvečer
rolleyes-1.gif

Pri tem cenovnem rangu bi s strani andorida res priporočal S2, resno bi pa razmislil tudi o WP, pa čeprav 7.5

gitkolina

Zelenc'
12. mar 2013
2
0
1
Jaz imam xperio arc s zdaj že kakih pol leta in sem precej razočarana. Imam nekaj čisto malega naloženih aplokacij, ki sploh ne zauzamejo veliko prostora (uporabljala pa bi jih rada veliko več), skoraj nobene muzike, uglaunem nič kaj takega, polnilnik je bolj prost kot zaseden... Ga pa ogromno uporabljam in mi baterija ob redni uporabi ne zdrži niti en cel dan tako da ga moram polniti vsako noč... Počil mi je na vrhu pri leči, tako kot je napisal en uporabnik malo nazaj, sporočila mi pošilja in nalaga skoraj minuto, učasih več... Ko se mi sprazne baterija in ga čez 5min uklopim mi use nastavitve restarta in moram use določiti še enkrat, zadnih sporočil mi pa še lep čas ne pokaže... Lep telefon za pogledat in za uporabljat, preprost in zelo uporaben meni, super fotoaparat, vendar pa kar se zmoglivosti tiče precej porazen. To je telefon res samo za tiste, ki ga imajo za klicat in pisat sporočila, pa za kakšno igrco še met dodatno in seveda facebook...

Razmišljam da bi use še enkrat resitirala in use na novo naložila pa sploh ne vem če bo kaj bolš... Je imel kdo podobne težave in jih je kako rešil?

B81

22. jul 2007
37.630
10.921
113
Tebi nekaj ne štima, minuto za sporočila je preveč. Sem jih imel več oseb po več sto sporočil in je naložilo kar hitro.
Poskusi naložiti Advanced Task Killer, ki ti zapira programe.
Meni zdrži baterija dan in pol ob redni uporabi. No imam pa arc, ne S.

gitkolina

Zelenc'
12. mar 2013
2
0
1
Mam naloženo aplikacijo, ki zapira programe in na vsake toliko jih pobrišem... Sem pogledala že use nastavitve in delovanje aplikacij pa tudi recimo u nastavitvah kaže koliko aplikacij je odprtih (in so samo tiste osnovne) pa je še useeno tako. Danes recimo nisem dobila sms-a, ki ga mi je poslala kolegica. Kot obvestilo ga je prikazalo, v sporočilih pa kaže kot da ga nikoli ni bilo.

Bom pač tole naložila štiirico gor, pa resetirala use skupaj, če ne bo bolš bom pa na pooblaščeni servis nesla pa d nekaj pogruntajo... Samo glede na to d mi je poču na vrhu bojo use izgovore našli samo d ne bojo oni krivi,,, Sem pa enkrat zasledila en angleški članek (ko sem se še odločala katerega kupit), da so možne tudi kakšne serijske napake na tovrstnih mobilnih napravah...
Sporočim kaj je blo ko zadevo poštimam...

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Jaz si jo tudi lastim kake pol leta, prej sem imel brez S-a. Moram rečt, da imam kar nekaj aplikacij gor, se mi ni še nikoli do sedaj resetiral, res ga večino uporabljam za klice, kakšno igrco čez dan, sms bolj malo. Gor imam Easy battery saver in moram rečt da mi baterija zdrži povprečno dan pa pol do dobre tri dni. Res pa jem da se bolj počasi odziva.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pozabil napisat. Kupil sem xperia p, star pol leta, brezhiben, 150eur.

S samim telefonom zelo zadovoljen, baterija mi do večera pade na cca 50%, kar je približno kot sem navajen (vsak večer dajem telefon že od nekdaj polnit in potem nikoli ne rabim razmišljat o tem koliko je še baterije). Imam pa naložen green power premium.

Edino čakam da končno pride za konec marca napovedan update na JB, drugače grem na Cyanogenmod9, ker stock ICS je velika žalost...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik gitkolina pravi:
Jaz imam xperio arc s zdaj že kakih pol leta in sem precej razočarana. Imam nekaj čisto malega naloženih aplokacij, ki sploh ne zauzamejo veliko prostora (uporabljala pa bi jih rada veliko več), skoraj nobene muzike, uglaunem nič kaj takega, polnilnik je bolj prost kot zaseden... Ga pa ogromno uporabljam in mi baterija ob redni uporabi ne zdrži niti en cel dan tako da ga moram polniti vsako noč... Počil mi je na vrhu pri leči, tako kot je napisal en uporabnik malo nazaj, sporočila mi pošilja in nalaga skoraj minuto, učasih več... Ko se mi sprazne baterija in ga čez 5min uklopim mi use nastavitve restarta in moram use določiti še enkrat, zadnih sporočil mi pa še lep čas ne pokaže... Lep telefon za pogledat in za uporabljat, preprost in zelo uporaben meni, super fotoaparat, vendar pa kar se zmoglivosti tiče precej porazen. To je telefon res samo za tiste, ki ga imajo za klicat in pisat sporočila, pa za kakšno igrco še met dodatno in seveda facebook...

Razmišljam da bi use še enkrat resitirala in use na novo naložila pa sploh ne vem če bo kaj bolš... Je imel kdo podobne težave in jih je kako rešil?
Naloži tale Rom, bo telefon čisto kaj drugega!
http://www.cyanogenmod.org/devices/sony-ericsson-xperia-arc (je isti za arc in arc s)