Gledam en malo boljši android, rabljen do 150eur,pa da ni velik kot opeka. Všeč mi je Arc S. Priporočate raje kaj drugega?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Za tak denar raje S2: http://www.bolha.com/telefonij...clct=1362755083
Poleg tega je (vsaj zame) Arc S obupne oblike, kot igrača iz 90-tih.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
S2 mi spada v kategorijo opek... Že Arc je velik, samo je dovolj tanek, da še nekako sede v žep. Meni je oblika všeč.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
S2 mi spada v kategorijo opek... Že Arc je velik, samo je dovolj tanek, da še nekako sede v žep. Meni je oblika všeč.
Arc S: 125 x 63 x 8.7 mm
S2: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm
Res je, S2 je opeka
Izgleda da neCitat:
Uporabnik bvader pravi: Če pa bi bilo kaj z Arc S od njene sestrične narobe bi pa to najbrž opazil, kaj misliš?
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Govorim o feelingu v roki
Arc daje vtis, da je precej manjši kot v resnici je. Mere za debelino so na max delu, v sredini je precej tanjši...
Sem pa presenečen nad izjavami glede fotoaparata - meni se zdijo slike od Arc S kar dobre.
Arc S dobiš lepega za 120-130€, če te praske ne motijo, tudi za 100€. S2 se prodajajo zdrajsani po 170€... S3 mini je še krepko dražji. Sprašujem kaj kupit najboljšega za do 150€, lahko rabljenega, samo da je še v garanciji in da ni kot bi ga imel kdo v kamnolomu.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Enako velja zate.Ti si vso svojo expertizo dokazal z S3,če se že kdo smeji se smejijo tebi tako da psst