xPad pro "hard reset"

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Rabil bi pomoč. Zvečer sem tablico normalno izklopil zjutraj je bila prazna in po polnjenju pri vklopu obtiči v napisu "android". Ali obstaja "hard reset" ali pa ima kdo software da bi ga ponovno namestil.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Tablica naj bo ugasnjena, tišči skupaj volume up + power tipko, ko se pokaže prvi napis powert tipko spusti, volume up pa še naprej drži in bi moral priti v recovery menu, kjer imaš opcijo wipe data kar je enako hard resetu. Če predpostavimo, da ta kombinacija tipk deluje na tej tablici, na večini je tako.

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Ja sem dobil odgovor da jo treba flash-at in bi radi videli mojih 18,00€ za to storitev+pošiljanje. Stara je mimogrede 2 meseca in bo kot vse kaže doživela kanto za smeti ker je redno zamrzovala med brskanjem. Če pa jo bom sedaj vsake 2-3 mesece pošiljal na servis bo pa prej kot v enem letu presegla svojo vrednost. Mimogrede pri hiši je tudi ipad2(že skoraj 2leti in pol) ki je redno posodabljan SW in kasneje tudi JB in je že prestal vsa mučenja, ampak se še vedno drži.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
xPad je eno največjih sr**j, kar sem jih kdajkoli dobil v roke. Imam prvo verzijo, sicer kupljen rabljen, crknil po dveh tednih, so mi ga zamenjali v garanciji, na novem ni delal wi-fi, še enkrat zamenjali, ta sicer vsaj približno dela (sem in tja se sam ugasne in ima kake druge čudaške fore, pa še nagravžno počasen je). Ne da se mi ga več pošiljat nazaj, čeprav je še vedno v garanciji. Ko bo dokončno crknil, gre takoj v smeti.
Brandirana poceni kitajska roba, ki niti približno ni tako super, kot imajo to napisano na njihovem webu.
stupid-1.gif