Xiaomi tehtnica

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.926
6.557
113
Ce me zanima samo merjen podatek (ne nadaljna analiza le teh) oziroma zgolj njegov trend, potem je res. Tvoj primer vzdrzi. Ampak povsem enako banalno, povprecen clovek gleda podatek, ki naj bi bil bolj relevanten, in sicer BMI. In ce mu tu vedno narobe kaze 5kg (pa tega brzkone niti ne ve), je taka naprava prej problem kot ne.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Rabiš še napačen meter, pa bo BMI OK :fredi:. Ljudje si pravzaprav BMI tako ali tako narobe razlagajo. Podatek pove, koliko še morajo zrasti, da bo njihova teža primerna.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj vraga naj aplikacija teče v ozadju, če se vagam enkrat tedensko ali pa še to ne? Imel sem wi-fi tehtnico, ki je žal crknila in to je bila čisto druge pesem. Samo cena je vsaj trikrat višja, kot pri BT, pa še precej težje jih je dobiti.
Pri wi-fi sem stopil na vago, kadar sem se spomnil, pri BT moram pa tehtanje načrtovati. Odnesti telefon v kopalnico, odpreti aplikacijo in šele potem stopiti na vago.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Tako pač BT dela. Če ti to ne odgovarja, vzameš drugo. Bistvo je, da ne rabiš imeti odprte aplikacije. V bližini pa mora biti, da se takoj prenese, da.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Niti ni pomembno kako je točna, samo da je natančna.

Saj Marxon je tule hotel dobro a je izpadlo kot da podjebava zaradi 'slovnice' oz. pravilnosti besed. ;)

Se strinjam...koliko dejansko kaže niti ni tako zelo merodajno, ker point je a kile rastejo ali padajo, ko se tehtaš..seveda pa, bi mogla vsakič tehtnica pokazat enako ko večkrat zapovrstjo stopiš nanjo...kar je itak dober test:
5 x zaporedoma stopi na tehtnico.

Ker je bistveno tudi to, da jo imaš vedno na istem mestu (podlagi)...ker če greš s parketa na tepih, te zna kapič pošlatat, ko vidiš kilogramčke :evil:

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: ales85