Ni predpriprava, ampak že vsebuje android 10.Posodobil se je MIUI na verzijo Global11.0.4.0 Stabilna,
predpriprava za namestitev Androida 10 ter nekaj manjših popravkov
Res ja to sem spregledalNi predpriprava, ampak že vsebuje android 10.
Posodobil se je MIUI na verzijo Global11.0.4.0 Stabilna,
predpriprava za namestitev Androida 10 ter nekaj manjših popravkov
Na kateri regiji si-jaz sem na ŠpanijiJaz mam že dolgo 11.0.5.0
Tako da ne vem zakaj si ti tko zadaj
Na kateri regiji si-jaz sem na Španiji
Ni zadaj, je kar spredaj. Xiaomi se je tokrat iz neznanega razloga odločil, da bo najnovejša verzija imela nižjo cifro kot prešnja. 11.0.4.0 je najnovejša, z vključenim androidom 10.Jaz mam že dolgo 11.0.5.0
Tako da ne vem zakaj si ti tko zadaj
Sem imel ta problem, ki se mi je pojavil takoj po updejtu na 11.0.4. Sem rešil s ponovno inštalacijo istega updejta.A se komu freeza Alter med pisanjem odgovora?
Zadnje čase ( ne vem natančno ce je kriva zadnja posodobitev) med pisanjem odgovora v chromu se tipkovnica sicer odziva in v ozadju celo napiše tekst, ampak na ekranu ga pa ni, niti ne morem skrolat ali kaj drugega delat. Lahko samo srednjo tipko spodaj pritisnem in potem ponovno Chrome odprem , kjer se pojavi v odhovoru tisti manjkajoči tekst.
Verzije so v prilogi.
Kako pa narediš ponovno instalacijo. Meni napiše da ni posodobitev.Sem imel ta problem, ki se mi je pojavil takoj po updejtu na 11.0.4. Sem rešil s ponovno inštalacijo istega updejta.
Desno zgoraj, v kotu je meni (tri pikice navpično).Kako pa narediš ponovno instalacijo. Meni napiše da ni posodobitev.
Včasih prime da kliknem na smeske in nazaj na črke, včasih je treba zapreti in odpreti chrome