No zdaj pa še jaz čakam na tega kitajca. Da vidim kdaj ga bom lahko začel grajat in jambrat čez njega ....
Danes dobil pocota, ki bo zamenjal iphone 7. Do sedaj sem zadovoljen. Edino fotke bi lahko bile malo boljse.
Katero regijo imate nastavljeno in kaksne so potem razlike zaradi tega?
Meni se pa zdi da dela prav ql fotke. Ok, nima optične stabilizacije posledično ga moraš bolj bolj mirno držat, če je manj svetlobe ampak kar se pa kvalitete fotk tiče je pa super.Edino fotke bi lahko bile malo boljse.
Ne najdem te gcam kamere. Samo nek program za fotke mi najde.Za kamero uporabljaj oz. si inštaliraj GCam, bodo fotke veliko boljše, manj blurane in z manj šuma. Sam uporabljam regijo Italy oz. Spain, ker omogočata face recognition.
Slike so res boljse. Kako pa izklopim hdr, ki je po default vklopljen?Če si na stable 10.2.2 ROM-u potem si zadevo zdownloadaj tule:
https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130
More --> Settings --> Advanced...Slike so res boljse. Kako pa izklopim hdr, ki je po default vklopljen?
PO odklepanja se ti v bistvu ni treba navadit, če imaš na voljo boljšo alternativo face unlock.Zdaj pa lahko tudi jaz začnem jambrat nad tem telefonom.
No prvi dan bom še tiho, upam da se dolgo. Se
navajam na odklepanje s PO zadaj.
Edit: WL polnjenje bom pogrešal, ampak to sem vedel pred nakupom. Spet bom kabel vtikal....