Xcarlink

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
262
83
Slovenija
jaz imam xcarlink z bt modulom v Accordu 2003, dela super, basi delujejo kot morajo oz. enako kot s cd-jev,
zvok zelo čist, bt modul dela, edino nisem si še mikrofona bližje k volanu prestavil, ker mi niso všeč žice na konzoli.
Tako da če ima kdo idejo kako v Accordu mikrofon lepo zmontirat, prosim na pomoč
smile-1.gif

MP3 datoteke velike 300M normalno delujejo...
kupil pa lani od Kitajčkov preko ebaya za cca 80 €, s poštnino in carino vred. b

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Meni dela dobro, ima pa par hib:
- imam 16b ključ in če dam nanj več kot 8gb začne blodit.. tam do 4gb je optimalno
- pri nad 5gb podatkih traja preklop med skladami 4 sec, boot 40 sec. Čim manj je, tem hitreje dela
- če je v mapi nad 100 pesmi, mi ne resuma pravilno

Zvok je pa super, tudli line in uporabljam (in nokio gor priključim)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Ej kok ti dela memory? Si zapovne kje si nehal poslušat komad, ko ugasneš avto? Ker meni se na čase zgodi, da mi zjutraj avtomatsko vrže na radio, zapovne pa si ne kje sem nehal poslušat. Mal moteče, če kake sete poslušaš.
Aja imam pa obično verzijo, ne te z BT modulom.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
A ta Xcarlink je za vsak avto drugačen ali je zgolj kabel drugačen? Tako da, recimo če menjaš avto zgolj kupiš nov kabel in je to to?
A ima kdo bluetooth? Kako mu deluje? Namreč izredno me mika, da bi imel glasbo preko z GSM-a na radiu.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Kako vam ostalim kaj dela? Mene spravlja ob živce na cajte. Če poslušam set, ne bo nikoli začet predvajat od tam naprej ko sem nehal!
10.gif
Večkrat mi tud vrže iz mape v kateri sem nazadnje poslušal. Ma kdo kakšno rešitev za to?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Me veseli, da nisem bil edini, ki mu ni delalo.
Se bojim, da je edina ustrezna rešitev nabavka dražje, kvalitetnejše, nekitajske robe...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Kaj si ti pol naredu? Ven vrgu?
grin1.gif

Ma meni je še vseeno bolje kot pa CD-ji. Če bi blo pa bolj kakovostno, pa tud nebi mel nič proti.
wink-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Pri meni je bil not cele pol ure. Niti radia še nisem nazaj zmontiral, ko sem ugotovil, da je bolj so-so roba.
Odklopil, poslal nazaj, dobil vrnjen nazaj. Imam nekaj CDjev z mp3ji, pa mi popolnoma zadostuje. Bi bila kartica bolj fensi, sam lej, če ne gre, ne gre.
smile-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Jaz sem dal danes notri Xcarlink + bluetooth in kolikor sem uporabljal deluje brez težav. Zvok je kakovosten - res, da bolj tih kot preko CD-ja a se da pač bolj naglas in je čisto ok, saj zadeva deluje brez šumov.

Edina morda malo moteča zadeva je, da je zvok pri prostoročnem telefoniranju potem preglasen in je treba zmanjšati glasnost na radiu a to je malenkost. Bom pa več lahko povedal po daljši uporabi. Upam, da bo vse ok.

Je pa v VW Passat '04, Gamma Radio.

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Ej kok ti dela memory? Si zapovne kje si nehal poslušat komad, ko ugasneš avto? Ker meni se na čase zgodi, da mi zjutraj avtomatsko vrže na radio, zapovne pa si ne kje sem nehal poslušat. Mal moteče, če kake sete poslušaš.
Aja imam pa obično verzijo, ne te z BT modulom.

Meni nadaljuje v isti sekudni tam, kjer sem ugasnil avto. Je pa to tudi odvisno od delovanja tvojega avtoradia, ker xcarlink samo simulira delovanje CD chagerja (vsaj pri meni). Precej uporabljam tudi vgrajen line in, kamor nato vtaknem nokio in poslušam kak audiobook.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
S kakšnim kablom pa imaš potem povezano Nokio in line in? Kje si to kupil?
smile-1.gif
Bi blo fajn sprobat.

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
S kakšnim kablom pa imaš potem povezano Nokio in line in? Kje si to kupil?
smile-1.gif
Bi blo fajn sprobat.

Kabel dobiš že zraven xcarlinka, 3,5mm moški jack.