oby lahko opises stroske, ki si jih imel (kasko, redno vzdrzevanje, popravila)?
Ma ne beležim sploh, kasko je cca 2k na leto, gume odvisno od dimenzij, jaz mam 21" letne pa 19" zimske, ampak to se pač vsak odloči kaj bo dal gor; servisi so zdej k je iz garancije cenej, menjal sem olje na menjalniku in 1x diske in ene 3x ploščice. Zadnje grejo hitrej k sprednje. To sem sam iz autodoca kupil in zamenjal. mam pa 120kkm; predvsem se sedaj manj vozimo s tem avtom, ker nam je mal premejhen
Meni so se začele 3 leta nazaj rositi žarometi, potem sem guglal in sem videl da je en od štiftov med žarometi in odbijačem glupo narejen, kar sem na enem forumu našel celo servisno navodilo da je treba razširiti vdolbino na odbijaču da pol un izrastek na luči ne poka.
Luči sem potem zamenjal na zavarovalnico...
Drugih problemov jaz nisem imel nič.
No razen sem in tja kako kleparijo, kjer sem jaz kdaj kaj podrajsu, kdaj pa drugi, ampak so mi vse popravili relativno ok.
Luči so sicer ful močne in matrix dela dobro na magistrali, na avtocesti pa prepočasi ugasnejo dolgi snop za nasprotni promet in kamionarji ki sedijo višje, so vsi živčni in blendajo. Al jih tam ugasneš, al se pa ne sekiraš

pač dejstvo je da so to luči ki so prišle v avto 2016, se pravi je tehnologija 2014, kar je jebiga 10 let.
Jaz ne vem koliko kej avte okoli vozijo, ker avto itak v appu skos updejta lokacijo in javlja ali je odklenjen/zaklenjen, tko da jim je težko ful neki mutit.
Je pa res da mene to ne moti tolk, ker če majo zunanjega izvajalca za določene stvari, recimo ličarijo, je vseen boljš tko, kukr da je slabo narejen.